25 elokuuta 2014

Yhteistyössä nu3 -verkkokauppa

Kahvakuulakainalossa -blogin sivulle on ilmestynyt bannerit, joita klikkaamalla pääsee ihan oikeasti verkkokauppaan. Bannerien takana on nu3:n verkkokauppa, jossa on tarjolla lisäravinteita, ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, superfoodeja, painonpudotusta ja hyvinvointia tukevia tuotteita. 
nu3 -verkkokaupan tuotevalikoima koostuu suosituimmista isoista tuotemerkeistä ja valikoiduista paikallisista toimijoista.
Tarjolla on pyörryttävän iso valikoima tuotteita, joten kuvittelisi sieltä itselleen sopivat löytävän. Hetken kyllä aikaa vie; ainakin itselläni, kun tutustuin tarjontaan. Mutta totesin, että vaikka nu3 on minulle (ja varmasti valtaosalle teistä lukijoistakin) uusi tuttavuus niin tarjolla on laadukas valikoima ja osin ihan meille kaikille tuttuja tuotteita.
Maksutapoina tarjotaan yleisimmät vaihtoehdot ja toimittajavaihtoehtojakin on kaksi tunnettua. Sekä maksutapa- että toimittajavaihtoehdot vaihtelevat hieman maittain, mutta Suomeen toimitukset on luvattu 3-6 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimintaa on mm. Saksassa, Sveitsissä, Ruotsissa, Brasiliassa, Itävallassa Suomen lisäksi.Lähdin tähän yhteistyöhön yhteistyötarjouksen perusteella hetken harkittuani ja punnittuani ehdotusta. Katsoin, että verkkokaupan tarjooma istuu aika nätisti blogin ideologiaan (jaetaan siis mielenkiinto terveelliseen ravintoon, hyvinvointiin ja liikuntaan) eikä maksa minulta kuin pienen vaivan lähinnä bannerien istuttamisena sivustolle ja rekisteröitymisenä kumppanuusohjelmaan. Tämä oli myös nu3:n yhteistyötarjouksen pohjalla eli katsoivat, että Kahvakuula kainalossa -blogi olisi potentiaalinen yhteistyökumppani myös heille.

Itse toivon, että tästä nu3 -verkkokaupasta ja sen tarjoomasta on iloa teille lukijoille. Odotan myös, että tämä yhteistyö poikii mukavia uusia juttuja. Se on pitkälti itsestäni ja teistä kiinni. Toivon siis, että klikkailette itsenne ahkerasti ostoksille tämän sivuston bannerien kautta ja olette aktiivisia mm. tarjonnan suhteen. Aktiivisuus saattaa poikia edullisia, kohdistettuja tarjouksia ja yhteistyön tuloksena voi olla mahdollista vaikuttaa verkkokaupan tuotevalikoimaan. Olkaa siis aktiivisia suuntaani tai nu3:n verkkokaupan asiakaspalveluun.

Itse tuotteiden kohdalla apua saatte nu3:n ravintoaineiden asiantuntijoilta, jotka vastaavat verkkokaupan monipuolisesta asiakaspalvelusta ja neuvovat oikeiden tuotteiden valinnassa mm. chatissa. Älkää epäröikö kysyä, jos jokin askarruttaa. 

nu3 -verkkokaupan banneri


Innolla ja positiivisin mielin olen mukana! Klik-klik, käykäähän tutustumassa!

                                          Mari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti