16 syyskuuta 2014

Sunnuntaikävelyllä naiselle ammatti

Sunnuntaina osallistuin tapahtumaan, jossa käveltiin naiselle ammatti. Tämä oli kohdallani toinen kerta, kun osallistuin kyseiseen tapahtumaan eikä tämä kertakaan ollut ollenkaan huono juttu. Mikäs sen parempaa sponsorointia ja tukea, kun voi samalla itse hoitaa päivän liikunnat ja tehdä jotakin hyvää!

Standi kaksikielisenä

Kävele naiselle ammatti -tapahtuma on valtakunnallinen Naisten pankin ja kirkon ulkomaanavun yhteistyönä järjestämä. Nyt jopa 27 paikkakunnalla oli mahdollisuus kävellä hyvän asian puolesta. Ja järjestyksessään tämä oli viides kerta.

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Itse olin mukana työnantajani lahjoituksen turvin ja työkavereiden kera, mutta tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa olla mukana tukemassa tapahtuman teemaa.

Passi mukana


Kokoontuminen oli Helsingissä EY-talolla ja reittivaihtoehtoja oli kaksi: Töölönlahden ympäri (2,5km) tai lisäksi myös Eläintarhanlahden ympäri. Kiersin itse molemmat lahdet reippaasti kävellen aurinkoisesta säästä nauttien ja matkan pituudeksi tuli aika tarkalleen 5 km. 
Tapahtuman avasi kirjailija Anja Snellman, alkuveryttelyn hoiti Heidi Hietala ja tilaisuuden juontajana toimi Piia Pasanen.


Reittikartta

EY-talolle oli järjestetty myös tapahtumatori, jossa oli esillä mm. Taika-korut, Aloe vera -tuotteita, Arctic Nutrition -ravintolisiä, Lazy Lizard -verkkokauppa, Peru Shop- ja Kaiku -tuotteita.
Perinneleikit ry leikitti perinneleikein, monikulttuurinen Kassandrakuoro laulaen ja Thilé Danse -tanssiryhmä tanssien. Lapsille löytyi myös kasvomaalausta.
Kävelyn jälkeen oli mahdollisuus keitto- tai salaattilounaaseen paikan päällä.

Tapahtuman kävelyosuuteen osallistuneita


Tarkempia tietoja linkkien takaa:
Kävele naisella ammatti

Naisten pankki

Mukava, leppoisa tapahtuma hyvän asian puolesta. Juuri sopiva reippailu ja sunnuntaikävely!


                                              Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti