04 syyskuuta 2014

Itsensä hemmottelua kosmetologin käsissä

Välillä sitä tulee puhuneeksi, että jokaisen pitäisi muistaa hemmotella itseään. Tapoja siihen on monia, mutta itselläni hemmottelu on aika pitkälle kehon, ihon ja tukkalaitteen huoltamiseen keskittyvää. Kampaajan ja kosmetologin käsittelyt ja osteopaatin lihashuolto piristävät kummasti mieltä. Samalla tulee yhdistettyä fyysinen ja henkinen rentoutuminen.
Iän karttuessa olen huomannut itsessäni sellaisen muutoksen, että olen alkanut nauttia käydessäni kosmetologilla, kampaajalla tai hieronnassa. Etenkin kosmetologilla käyminen on tullut osaksi elämääni viime aikoina, kun se ennen ei sopinut pirtaan niin millään (mikä lie asennevamma ollut...).

Kun sitä päivittäin ja viikottain pyrkii hoitamaan ihoaan kauttaaltaan mahdollisimman hyvin, on välillä mukava ottaa hommasta niin sanotusti lomaa ja pungeta kosmetologin lepotuoliin tuunattavaksi. Mikäs sen mukavampaa kuin olla vaan ja antaa ammattilaisen tehdä työnsä. Samalla voi parantaa maailmaa jutustellen ja ottaa vaikka torkut, jos siltä tuntuu (en muista, että olisin vielä ihan kuorsaukseen asti päässyt rentoutuessani, mutta liki on ollut ja kosmetologini saattaa muistaa toisin...).


Olen ajan saatossa kehittynyt hieman myös asiakkaana ja nykyisin osaan jo suuntaa antavasti kertoa millaisen tai millaisia hoitoja kaipaan. Tosin tilaan aika yleisellä tasolla tyyliin kasvohoito, ja odotan sitten mitä palvelun tarjoaja ehdottaa (nauraa), koska itselleni on jotenkin hirmuisen vaikeata valita joku pitkältä listalta tai yrittää muistaa ulkoa mitä kaikkea listalla olikaan tarjolla. Homma toimii kyllä hyvin näinkin. Olen avoinna uusille ehdotuksille eikä hoidon tarvitse olla joka kerta sama.


Viimeksi huollettiin ripset taas ojennukseen ja kestämään kaikki ilmassa lentävät pelikaania pienemmät öttiäiset. Ripset suojaa kyllä hyvin ja kesällä pyöräillessä pelastivat monelta törmäykseltä. Siis niiden ilmassa lentelevien kohdalla.

Joo, olen itsekin yllättynyt, että olen sen verran ehkä turhamainen, että otin kesällä ripsien pidennykset. Mutta onhan se kokeiltava, että tietää onko ne kivat vai ei. Järkeä on turha lähteä etsimään tässä kohdin (hymyilee itsekseen), mutta kiva ja järkevä harvoin istuvat samaan lauseeseen. Räpsyttimet on toistaiseksi olleet kivat eli itse tykkään, joten pidellään näitä nyt tovin aikaa kunnes kyllästyn.

Lisäksi tehtiin kasvohoito. SKY -kosmetologini Heini Luoto ehdotti, että kokeillaan jotakin uudistettua kasvohoitoa ja minullehan passas. Kyse oli siis merileväpikakasvohoidosta, jonka kesto oli 45 minuuttia (ei kovin pikainen hoito minun mielestäni, mutta aika on käsitteenä suhteellista). Naamion tavoitteena oli kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja siinä kyllä onnistuttiin. Hoito sisältää mm. ihotyypin mukaisen puhdistuksen ja kuorinnan, Hyaluronihappo -seerumin, naamion Spirulina -levästä ja Laminari Digitata merilevästä ja lopuksi ihotyypin mukaisen kosteusvoiteen.

Hyvä naamio; seerumi sievästi ikään kuin nipisteli ja pitää varautua, että tuoksu voi yllättää, vaikka Heini siitä kyllä mainitsi...

Jei! Siinähän olen minä ja naamio :-D


Heinillä on nyt kiva tarjous tuosta kasvohoidosta; 30€ syyskuun ajan. Kannattaa kurkata tarjousta ja ihan kokeillakin hoitoa! Alla linkki Facebook -sivulle, jossa tuo tarjous on ja toinen www-sivuille, josta löytyvät mm. hinnasto ja yhteystiedot.


SKY-kosmetologi Heini Luoto/Facebook

www-sivut, hinnasto ja yhteystiedot

SKY-kosmetologi itse
Hinnastosta löytyy muut tarjolla olevat hoidot hintoineen. Heinin työskentelytila, joka on yhteinen tila toisen kosmetologin kanssa, sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, aivan aseman läheisyydessä.
Itse olen käyttänyt Heinin palveluista mm. ripsien ja kulmien värjäystä ja kasvohoidoista mikrohiontaa tehokosteuttavalla. Voin lämpimästi suositella näitäkin.

Joka hoitokerran jälkeen olen lähtenyt kotiin entistä ehompana (on muuten hieno tunne!), mieli virkistyneenä ja rentoutuneena. Onhan se nautinto, kun saa vain olla ja odottaa rentona pientä ihmettä tapahtuvaksi!


Tässä kuvassa ne räpsyttimet näkyvät

                                                      Mari
2 kommenttia:

  1. Minä käyn kosmetologilla säännöllisesti nykyään kun siskoni avasi oman hoitolan. On se vaan ihanaa:) Kauniit räpsyttimet!

    VastaaPoista