15 joulukuuta 2014

Ihastuttavat tukisukat - iloa jaloille ja mielelle

Pinterestin puolella törmäsin yhtenä päivän minua ihastuttaneisiin sukkiin. Ihastusta herättivät sukkien raikkaat värit ja geometriset kuviot ja koska en osannut päättää mikä olisi se paras näkemistäni niin taisin pinnailla aika montaa kuvaa. Kun huomasin sen, että kyse oli tukisukista olin myös hyvin positiivisesti yllättynyt, sillä tukisukkahan ajatellaan olevan aina tylsä ja kaikkea muuta kuin iloisen värinen. Mutta tässä on nyt kyllä mielestäni onnistuttu hienosti eikä näistä sukista ensimmäisenä tule mieleen mitään tylsää!

Kyse on Tukisukat-shop.comin tuotteista ja kyseiseltä sivulta löytyy laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin tukisukkia ja -sukkahousuja. Itselläni on nyt heidän valikoimistaan kahdet, kevyen tuen antavat tukisukat; oranssi-violetit ovat nimeltään "Sunset Violet" ja puna-vihreä-siniset "Spring Two". Molemmat näistä on suunnitellut ruotsalainen suunnittelija Linn Mork, joka kuuluu nuoreen suunnittelijasukupolveen.

Tukisukat-shop.comin pari mallia; minun makuuni ihanat värit!
Tukisukkien tarkoituksenahan on helpottaa jalkojen väsymystä, turpoamista ja kipuilua lisäämällä eritasoisin kompressioin jalkojen verenkiertoa. Tukea antavat sukat sopivat erinomaisesti kaikille, jotka seisovat ja istuvat paljon. Esimerkiksi lentomatkoilla, jolloin jalat turpoavat ja tukisukat olisivat hyvä apu (vähentävät riskiä veritulppien syntymiseksi). Ne sopivat kaikille ja kaikenikäisille eikä vaatimuksena käytölle ole esimerkiksi se, että omaat jo valmiiksi suonikohjut tai tietyn iän. Hintakaan ei ole este, sillä nämä ovat mielestäni huokeita käyttötarkoitukseensa nähden.

Tukisukkien käyttö ei siis vaadi sitä, että lentelee paljon vaan niitä voi käyttää ihan omassa arjessaan. Mieluisinta on pukea tukisukat heti aamulla jalkaansa, jolloin jalat eivät ole vielä turvonneet. Itse käytän tukisukkia aina, kun tiedän päivän sisältävän paljon seisomista (esim. darts -kisat), jalkatreeneissä salilla ja matkustaessani, mutta myös muulloin ihan vain siksi, että on mukava kun jalat ovat kevyet.

Näistä Tukisukat-shop.comin sukista tulee ihan Peppi Pitkätossu -fiilis. Ei siis mikään hompsula olo vaan jalat tuntuvat niin mukavan kevyiltä, että tekisi mieli hypähdellä. Ja värit saavat hyvälle tuulelle; niitä on käytetty rohkeasti, mutta toisiinsa sointuvasti. Pisteet suunnittelijalle! Ja silloin kun tukisukat ovat värikkäitä ja kauniita niin eihän niitä nyt halua näkyviltä piilottaa vaan päinvastoin nämä tukisukat saavat näkyä. Jospa ne iloiset värit tartuttaisivat iloa ja toisivat myös valoa ympärilleen. Tukisukkakin voi olla hyvännäköinen.

Itse näitä tukisukkia ilolla käyttelen jalkojeni hyvinvointia ajatellen! Yritän olla kuitenkin hyppelehtimättä julkisilla paikoilla... (nauraa).

                                    Mari

4 kommenttia:

  1. Haa ! Mun vakkari kauppa. Toimistorotan pelastaja ja noi uudet kuviolliset on kyllä kivoja. Yllättävän kestäviä on nämä tuotteet. Peukku näille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos oot tykästynyt. Mulle tämä kauppa oli aivan uusi tuttavuus, mutta hyvä sellainen. Taidan olla vakioasiakas jatkossa varsinkin, jos tuotteet ovat vielä kestäviä (siltä kyllä tuntuvat).

      Poista