23 joulukuuta 2014

Rauhaisaa Joulun aikaa!

Se on taas Joulun aikaa ja ilmassa on selkeästi hiukan taikaa. 
Niin ainakin uskon ja toivon. Tosin, kun ympärilleen on katsellut joinakin päivinä menneellä viikolla niin osalla on selkeästi stressiä. Harmillista, mutta toivon, että stressi kääntyy lopulta iloksi.


Joskus on vaan niin kovin vaikeaa olla normaalina kuvassa :-D
Itse en ole joulusta stressannut tänäkään vuonna. Olen lähinnä hemmotellut itseäni hieman etukäteen. Treenannut salilla 3 kertaa viikossa, tehnyt kävelylenkkejä yhtä monena päivänä, käynyt kosmetologin käsittelyssä huoltamassa ripset ja hoitamassa jalat sekä osteopaatilla möyhentämässä lihakset. Siinä on ollut joululahjoja itselleni ihan riittävästi (sekä kroppa että mieli kiittävät). Joululahjoja hankkiessani yllätyin miten paljon sitä askelia ihan rauhaisasti käyskennellessä kertyykin. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan siis se, kun kävelee muutamat ostoskeskukset päästä päähän.


Yhden ostosreissun askeleet ja metrit
Jouluna ajattelin hyvillä mielin keskittyä hyvään ruokaan ja juomaan jälkiruokia unohtamatta. Kaikkea kuitenkin kohtuudella, vaikka räjähdysvaaraa on ilmassa. 
Suunnitelmissa on käynnistää jouluaatto vierailemalla kuntosalilla kovahkon treenin merkeissä, jotta mahtuu sitten kinkkua kunnolla kupuun. Ja joulupäivänä tulen tekemään pitkän kävelylenkin, että se jouluruuilla täytetty kupu sitten hieman laskisi enkä räjähdä (nauraa).
Lisäksi lepään, luen, nautin kiireettömyydestä ja lumisesta maisemasta, mikäli lumi täällä etelässä jaksaa maassa viipyä. 
Kaikessa rauhassa ja hötkyilemättä. En tiedä osaanko, mutta yritän...

Teille blogin lukijoille toivotan...

Rauhaisaa Joulun aikaa! 
Merry Christmas! God Jul! Joyeux Nöel! Feliz Navidad! Buon Natale! Frohe Weihnacten! Feliz Natal! Meri Kurisumasu (メリークリスマス)! Häid Jõule! с Рождеством (s Roždestvom)! Veselé Vánoche! Wesołych Świąt! Prettig Kerstfeest!                                                  
                                              Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti