07 joulukuuta 2014

Suosikkini Leaderin proteiinipatukoista ja manteleista

Aikaisemmin kirjoitin blogissani, kun sain testattavakseni Leaderin uutuustuotteita. Lähetyksessä oli proteiinipatukoita sekä uusia että hieman kauemmin markkinoilla olleita makuja ja yllätyksekseni myös pähkinöitä ja manteleita eri muodossaan.

Lähetyksen sisältö levällään
En ole ruokavalioiden aikana korvannut kovin ahkerasti aterioitani enkä herkutellutkaan älyttömästi, sillä vasta marraskuussa sain koko lähetyksen tuotteet maisteltua loppuun. Huh, hirmuinen homma. Tavallaan. Mutta toisaalta olen ylpeä itsestäni, että olen pysynyt ruokavalioideni mukaisissa aterioissa enkä korvaus- tai herkuttelulinjalla. Olen syönyt siis oikeata ruokaa ja kuljettanut kiltisti eväitä matkassani.

Pähkinät ja mantelit ovat kaikki kyllä valtavan hyviä. Kun pussin avaa, tulee liki pakonomainen tarve kauhoa kaikki pussin sisältö kitaansa. Vaatii lujaa tahtoa tyytyä yhdellä kerralla vain kouralliseen (nauraa). Ovat siis hyviä herkutteluun. Itse tykästyin lopulta eniten wasabilla maustettuihin manteleihin ja proteiinipatukoista voiton vei jogurttipäällysteinen mustaherukka jälleen kerran. Hyvänä kakkosena on Nutmix. Auttavat myös makeannälkään, jos sellainen hetki osuu kohdalle.
Barebar -patukat eivät olleet minun juttuni, vaikka kaikkia makuja testasin. Varmasti niille löytyy ne omat käyttäjänsä.
Leaderin jogurttipäällysteinen mustaherukka
Leaderin Nutmix kaakao

Leaderin wasabimantelit
Tiedän jo nyt, että joulupöydästäni löytyy Leaderin paahdettuja ja maustettuja manteleita. Odotan, että pääsen herkuttelemaan manteleilla, joissa on potkua! 

Syksyn aikana on tullut Leaderin proteiinipatukoihin uusia makuja markkinoille. Niitä en ole vielä ehtinyt testata, mutta täytynee ottaa ohjelmaansa ja kertoa miltä maistuivat. Uudet maut ovat toscakakku, juustokakku ja keksivalkosuklaa. Kuulostavat lupaavan herkullisilta. Toivottavasti ovat myös vähäsokerisia.

Näitä blogissa esiteltyjä tuotteita on helposti saatavilla liki kaikista kaupoista, joiden valikoimiin kuuluu Leaderin proteiinipatukat tai herkkumantelit ja -pähkinät. 

                                             Mari

2 kommenttia:

  1. Pitääkin maistaa noita wasabi manteleita. Valkosipuli rosmariinia mennyt nyt tässä pari pussia ja se sekoitus missä oli ainakin cashew pähkinöitä ja jotain marjoja. Raakapatukoista tykkäsin itse, varsinkin siitä missä oli vähän chiliä. Tuo mustaherukka on myöskin oma lempparini. En itsekään pahemmin noita patukoita enää popsi, vain jos on ihan pakko saada jotain syötävää ja muuta ei ole käsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosipuli-rosmariini kuulostaa eksoottiselta; sitä pitääkin maistaa, kun kohdalle osuu. Hyvä se on pyrkiä syömään oikeata ruokaa ja korvailemaan aterioita vähemmän, mutta ainahan se ei vain ole mahdollista, joten hyvä, että on olemassa vaihtoehtoja.

      Poista