08 huhtikuuta 2015

Teho Sport -tuotteisiin tutustuminen

Sain tilaisuuden tutustua Olvin Teho Sport -tuoteperheen tuottevalikoimasta proteiinipatukoihin ja palautusjuomiin.
Ulkoasultaan Teho Sport -tuotteet ovat aika sähäköitä, mikä sinänsä on ihan kiva juttu. Väriä saa olla!

Energia- ja proteiinipatukat
Palautusjuomista testattavina makuina olivat banaani-suklaa ja suklaa. Herkkuja makuja molemmat ja banaani-suklaa on näistä se itselleni mieluisin. Jos siis pitää valita. Molemmat ovat niin sanotusti voimaharjoittelun palautumiseen suunnattuja tuotteita. Näiden lisäksi on sitten muita makuja kestävyysharjoittelun jälkeen palautumiseen. Kun en itse suosi sokerin käyttöä ollenkaan tulen kiinnittäneeksi huomiota aina sokerin määrään ja näissä juomissa sitä on aika reippaasti, mutta muutoin ovat varsin onnistuneita. Valmistettu kotimaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan Suomessa. Tällainen laktoosi-intolerantikko kuin minä olen, on kyllä tyytyväinen, sillä kumpikaan juoma ei pistänyt kiertämään vatsassa yhtään (nauraa). Tarkemmin ravintosisältö luettavissa linkin takaa.

Palautusjuomat
Teho Sport -energiapatukat ja -proteiinipatukat olivat nekin sähäkkään kääreeseen pakattuja. Ulkoasu on selkeä ja kääreessä on selkeästi, ja minusta hauskasti kerrottu mihin vaiheeseen treeniä patukka on tarkoitettu. Vaihtoehtoina on ennen, aikana ja jälkeen treenin. Tämä selkeä viesti helpottaa varmasti ostajaa, joka pohtii millaisen patukan välipalakseen ostaisi. Makuvaihtoehtoja on useita ja mikään ei maistunut minusta puiselta vaan päinvastoin. Laihduttajan on syytä välttää niitä patukoita, joissa sokerin määrä 100 grammassa nousee ylitse viiden, mutta onneksi sekin on huomioitu ja tarjolla on myös vähäsokerisia proteiinipatukoita. Ne olivat itse asiassa mielestäni niitä parhaimman makuisia, etenkin se hasselpähkinän makuinen (nauraa). Syötävän rapeita kyllä kaikki! Tosin eivät laktoosittomia eivätkä gluteenittomia kuten palautusjuomat ovat.
Tarkemmin kunkin patukan ravintosisällöistä voit lukea linkin takaa.

Teho Sport -proteiinipatukka, vähäkalorinen hasselpähkinän makuinen
Tuotteita on saatavilla kautta maan ja hinnatkin näille on kohtuulliset. Tämän tuoteperheen tuotteet ovat kyllä oiva lisä ja vaihtoehto palautusjuoma- ja proteiinipatukkarintamalla. Näistä löytyy vaihtelua palautumiseen ja ihan mukavan rapsakka vaihtoehto välipalaksikin.

Teho Sport -tuoteperhettä kuvassa


                                               Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti