01 huhtikuuta 2015

Saturday Night Fever -musikaalin ennakkotunnelmissa

Tiistaina aamutreenin jälkeen kipittelin Olympiaterminaalin TallinkSiljan Silja Symphonylle päästäkseni tutustumaan ennakkoon laivojen tulevaan viihdetarjontaan. Laiva pysyi satamassa eikä tällä kertaa risteilty sen pidemmälle.

Heti tämän nähdessäni alkoi soida korvamato... :-D
Lounasta tarjoiltiin italialaisessa ravintolassa (Tavolàta), ja italialaisten makujen vielä maistuessa mukavasti suussa siirryttiin musikaalin pariin. Aidot West End -musikaalit esitetään TallinkSiljan laivoilla Tukholman reitillä 1.4.-31.5.2015. Symphonylla esitetään Saturday Night Fever ja Serenadella Fame. 

Olin niin nälissäni, että unohdin kuvata alkupalan! 
Jälkiruokakahvit tarjottiin gluteenittomien suklaiden ja Saturday Night Fever -musikaalin ennakkonäytöksen kera. Esitys kesti 90 minuuttia tauotta ja oli sen verran intensiivinen ja vauhdikas, että siinä ehti minulla kahvi jäähtyä kuppiin. Sinänsä ei harmita asia, koska juon kahvini useimmiten haaleana (nauraa), mutta näin voi käydä, kun unohtuu ihastelemaan esitystä.

Vauhdikasta menoa kaikin puolin silmäniloa unohtamatta :-D
Mainio ja viihdyttävä esitys. Hytkytti, laulatti ja melkein muuvejakin teki mieli tehdä (nauraa). Enkä ollut ainoa. Eturivin paikoilta näki ja aisti erinomaisesti. Kerrassaan mainio juttu, sillä harvoin on näin mahtavaa tilaisuutta katsoa esityksiä ihan niin läheltä. 
Musikaalit ovat muuten maksuttomia, mutta musikaalilippu täytyy varata ennakkoon matkavarauksen yhteydessä, koska paikkoja on rajallinen määrä.

                                                  


Suosittelen katsomaan, jos musikaalit muuveineen kiinnostavat ja aiot Tukholmassa risteillen piipahtaa ennen toukokuun loppua. Itseäni jäi kutkuttamaan Fame. Kun tämän musikaalin osalta korvamadot lakkaavat soimasta niin ehkä se on lähdettävä piipahtamaan Tukholmassa ja samalla katsastaa millainen esitys on Fame.                                                    Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti