01 elokuuta 2015

Tänään(kin) on hyvä päivä!

Tänään(kin) on hyvä päivä! Ja juhlapäiväkin! Itselläni on syitä hymyyn liki joka päivä, mutta juhlapäiviä harvemmin. Se miksi tänään on juhlapäivä johtuu siitä, että uusi elämäntapani täyttää tänään kolme vuotta. 
Hui, kuinka aika rientää! Päivääkään en vaihtaisi pois enkä muuten kaipaa yhtään siihen aikaisempaan elämäntapaani. Tämä on paaaaljon mukavampi tapa elellä ja itse olen energisempi ja terveempi. Sekä mieleltäni että keholtani. Tykkään tästä.




Uuden elämäntapani lisäksi Kahvakuula kainalossa -blogi täyttää vuosia; kokonaista kaksi vuotta! Kaksi vuotta on sekin pitkä aika. Ensin kaksin Maijun kanssa ja sittemmin yksin yrittäen ja blogiin on riittänyt aiheita kirjoittaa. Tunnustan kyllä, että välillä on hetkiä jolloin tuntuu, että aiheita ei ole tai niitä ei vaan itse näe sillä hetkellä. Mutta siinä tilanteessa auttaa se, että te lukijat olette olemassa. Innovaatio kirjoittaa lähtee itsestä ja halusta kertoa muillekin niistä jutuista, jotka tuottavat itselle hyvää oloa ja hymyn huulille. Mutta myös siitä, että tietää aina jonkun lukevan kirjoituksia kiinnostuneena. En koskaan halua kirjoittaa julistamalla tai paatoksella vaan ilolla, positiivisella asenteella, tuomalla esiin vaihtoehdon ja testaamalla itse. Se mikä toimii itselläni ei välttämättä toimi toisella, mutta avoimin mielin kannattaa kokeilla. Niin minäkin teen. Jotkut testauksista ovat lyhyitä eivätkä tuota sen pidempää yhteistyötä tai pysyvyyttä (esim. jakso Itäkeskuksen SATS Elixiassa) ja jotkut taas jäävät elämään pidemmiksi ajoiksi. Jälkimmäisiä on hurjasti paljon enemmän ja ovat pysyvämmin osa elämääni.




Tästä eteenpäinkin toivon, että on syytä hymyyn. Usein eikä vain juhlapäivinä. Siis sekä itselläni että teillä lukijoilla. Elämäntapa, liikunta, vaatteet, kauneus, hyvinvointi ja itsensä hemmottelu pysyvät elämässäni ja blogin aiheina jatkossakin. Pyrin pysymään innostavana ja kirjoittamaan positiivisella asenteella edelleen ja laajentamaan mm. yhteistyötä jo olemassa olevien yhteistyökumppanien kanssa. Toki tavoitteena on tuoda myös kaikkea uutta ja kivaa, jos sellaista on tapahtuakseen ja siitä on kiva kirjoittaa. 




Iso kiitos kaikille tähän asti blogia lukeneille!

Jotakin pientä ja erilaista. Elokuusta marraskuun loppuun (2015) Kahvakuula kainalossa -blogin kirjoituksia kommentoineiden kesken arvon kaksi yllätyspalkintoa per kuukausi. Keskustelu ja kommentointi hyvässä hengessä on tervetullutta jatkossakin!

Tykkään tästä. Siispä jatkan. Hymyä päiväänne!

                                                          Mari



3 kommenttia:

  1. Onnea kaikille juhlapäiville mitä tässä lähiaikoina onkaan tulossa :) T. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari, laittaisitko nimi- ja osoitetietosi tulemaan osoitteeseen kahvakuulakainalossa@gmail.com. Pääsen pistämään sinulle postia :-D

      Poista