26 syyskuuta 2015

Lautasella valmisateria Natural Performance Meal

Tutkailin ja testasin muutaman Natural Performance meals aterian, kun niitä kaapistani löysin jonkun messuretkeni jäljiltä. Minulla makuja oli kolme; Thai-style Chicken Breast, Indian-style Beef with Red Lentils ja Mexican-style Beef, mutta tarjolla on makuja lisääkin.

Natural Performance Meal - maku Mexican-style
Useimmilla on varmaan joku ennakkomaku kielellään, kun miettii etnistä ruokaa mielessään. Niin minullakin, mutta näiden aterioiden kohdalla maustaminen kannattaa hoitaa itse eikä täysin luottaa paketin otsikon ja kuvan tuottamaan mielikuvaan. Ateriat ovat  kyllä syötäviä ja käteviä, mutta mausteita jäin kaipaamaan. 


Indian-style Beef pussissa ja lautasella
Ateriat sisältävät paljon proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja, mutta vain vähän suolaa ja rasvaa. Ei ole käytetty säilöntaaineita eikä keinotekoisia lisäaineita. 
Helppokäyttöisiä, kun voi vakuumipussissaan lämmittää mikrossa 2,5 minuuttia täydellä teholla tai syödä sellaisenaan. Eikä vaadi säilytystä jääkaapissa.
Ateriat sopivat monien urheilulajien harrastajille ja sitä suositellaan laidasta laitaan.  Sopii sellaisille, jotka tarvitsevat paljon proteiinia ja vähän kaloreita. Ei huono vaihtoehto silloin tällöin tai reissuevääksi. Myyntipaikkoja en tälle tuotteelle löytänyt muita kuin tuotteen oman verkkokaupan ja Fitnesstukun, mutta näistä kahdesta nyt ainakin ateriapusseja voi hankkia halutessaan.

Indian-style Beef with Red Lentils
Sisältö per 100 g ja per annospussi (350 g)

Indian Style Beef100 g350 g
Energiaa95 kcal331 kcal
Proteiinia11,8 g41,3 g
Hiilihydraatteja7,1 g24,5 g
- joista sokereita0.3 g1,1 g
Rasvaa2,1 g7,4 g
-josta tyydyttynyttä rasvaa1,0 g3,5 g
Ravintokuitua2,3 g8,1 g
Natriumia0,1 g0,4 g

Ainesosat: Naudanliha (40%), tomaatti (20%), vesi, sipuli (10%), punaiset linssit, tomaattipyree, maissijauho, rapsiöljy, mausteet, inkivääripyree, valkosipulipyree, suola, chilipyree.

Kurkistus pussiin, ei kovin esteettisen näköistä :-D
Multa nälkä lähti kyllä joka kerta. Kylmänä söin lusikallisen jokaista, mutta mikään ei sellaisenaan uponnut. Päätin lämmittää ja lisäsin mausteita saadakseni makua ja lisukkeita saadakseni kauneutta lautaselle ja sitten vain ääntä kohden! (nauraa).  

Mexican -style lautasella tuunattuna
                                                        Mari
        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti