22 tammikuuta 2016

Matkamessut 2016 - Have a great day!

Matkamessujen ensimmäinen päivä on takana ja kävin tekemässä pintapuolisen katsauksen paikan päällä. Kilometrejä kertyi messualueelta 6 kilometrin verran ja matkakuume nousi entisestään. Tahdon matkustaa vaikka minne ja ainakin sinne ja tänne (nauraa). Vaikka etukäteen tein suunnitelman mitä katsastan niin käytännössä sinkoilin messualuetta sinne tänne. Näytteilleasettajia on paljon, joten toisellekin päivälle riittää mielenkiintoisia ja tutustumisen arvoisia kohteita ja maita.


Clarion -ketjun lounastilaisuus ja paikalla myös pienen pieni tuleva hotelliasiakas.
Äiti yrittää -blogin Heidi pienimmäisensä kanssa.
Lounasaikaan kävin kuuntelemassa millainen hotelliketju Clarion on ja minne se pääkaupunkiseudulla sijoittuu. Ketju rantautuu Suomeen ja avaa kaksi hotellia lokakuussa 2016. Toinen hotelleista sijoittuu Jätkäsaareen ja toinen lentokentälle Aviapolis -aseman viereen. Minulle ketju on aika tuntematon (nimen olen kuullut aikaisemmin), mutta mielenkiinnolla odotan mitä ketju tuo tullessaan muutakin kuin sänkypaikkoja. Lyhyt esitys ainakin kuulosti lupaavalta ja aionkin käydä katsastamassa molemmat hotellit, kun ne valmistuvat.
Clarion -hotellin toivotus - sopii meille jokaiselle jokaiseen päivään


Perjantaina tulen olemaan hetken paikoillani, kun Rantapallo Meeting point -alueella on niin kutsuttu tapaamistunti klo 12-13. Samassa tilassa on lisäkseni 16 muuta bloggaria ja tunnin aikana kurkistetaan ainakin bloggarin kameralaukkuun. Se bloggari en ole minä, koska tällä hetkellä minulla on ainoastaan ja vain puhelimen kamera käytössäni. Ei ole siis paljon mitä kurkistella, kunnes löydän itselleni sopivan kameran (hymyilee). Tule ihmeessä moikkaamaan ja juttelemaan kanssani, jos olet messuilla kyseisenä aikana!

Kokoelma näytteilleasettajien esittelypisteiden somistuksista
Antoisia matkamessuja kaikille, jotka paikan päälle pääsevät!

                                                 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti