14 tammikuuta 2016

Matkamessut 2016 lähestyvät - tempaudutaan mukaan!

Vuoden 2016 Matkamessut lähestyvät. Itselläni matkakuumetta nousee aika ajoin ja silloin, kun ei ole mahdollisuutta lähteä reissuun helpotan matkakuumeista tilaani katselemalla netistä eri kanavista mahdollisia matkakohteita ja suunnittelemalla millaisen matkan tekisin. Jonkun mielestä se on itsensä kiusaamista, mutta minusta ei (nauraa). Myös Matkamessut tarjoaa matkakuumeiselle pientä helpotusta, vielä matkakuumeettomalle sitä matkakuumeen nostatusta ja kaikille meille ideoita ja tietoa. Matkamessuilla on tänä vuonnakin valtava määrä erilaista tarjontaa. Tunnelmaa pääsee nostattamaan tutustumalla tarjontaan etukäteen ja osallistumalla kisaan #tempaudu. Siinä voi tempautua mukaan tunnelmaan ja voittaa huikeita palkintoja. Kisan löydät Messukeskuksen sivulta (Messukeskus) Tempaudu -osiosta ja itse kisasta saat lisätietoja sivulta tempaudu.fi
Osallistuessasi saat sähköpostiisi henkilökohtaisen boarding passin. Boarding passilla tulee tehdä check in Matkamessuilla check in -pisteissä ja näin olet mukana palkintojen arvonnassa. Ne ovat mielestäni upeita; matkoja lähelle ja kauas ja lisäksi yllätyspalkintoja, joten osallistuminen kannattaa! Paikallakin kannattaa olla, silloin kun palkintojen voittajien nimet julkaistaan, sillä mikäli voittaja ei ole paikalla, palkinnolle arvotaan uusi voittaja.
Kampin palkintojen jakotilaisuus on mennyt jo, mutta Matkamessuilla on vielä kaksi mahdollisuutta 23.-24.1. Check-in tulee tapahtua klo 16 mennessä ja palkintojen jako tapahtuu klo 16:30. Ja yksi mahdollisuus on perjantaina 22.1. klo 1730 ja check in pitää tällöin olla tehtynä klo 17 mennessä.
Kisaan osallistumisen ehtona on, että osallistuja on täysi-ikäinen, 18-vuotta täyttänyt ja lunastaakseen palkinnon voittajan tulee olla paikalla, kun palkinnon voittajan nimi julkaistaan.

Kilpailun säännöt ja yhteistyökumppanit löydät Matkamessut -sivulta Tempaudu -osiosta.

Sitten vain tempautumaan mukaan messutunnelmaan ja ainakin mielikuvissa matkailemaan, jos ei onnetar ole suosiollinen #Tempaudu -kisan arvonnassa!

                                         Mari

ps. Blogissa olleen (ja 12.1.16 päättyneen) Matkamessut 2016 -pääsylippu arvonnan voittajat on arvottu. Onnetar osui tällä kertaa nimimerkille Piiuli ja nimelle Anu Jaakonsaari. Voittajille on laitettu sähköpostia. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille ja kommentoineille!1 kommentti: