11 maaliskuuta 2016

Värejä hiuksissa ja katukuvassa keväällä

Kevättä kohden kun kuljetaan ilmestyy katukuvaan yleensä väriä vaatteiden ja hiusvärien muodossa. Niin tänäkin vuonna ja jo nyt saattaa huomiota kiinnittää tavanomaisesta poikkeavat hiusvärit.
Katukuvaan mahtuu monenlaista väriä ja piristäähän se!


Olin taannoin tilaisuudessa, jossa pääsin läheltä näkemään miten Schwarzkopf Professional OSiS+ -sarja on uudistunut ja samassa yhteydessä esiteltiin myös kevään trendit hiusvärien osalta.
Huikeata väri-ilottelua tiedossa niille, jotka uskaltavat (toivon mukaan mahdollisimman moni)! Mahdollisuudet luoda vaikka millaisia värikombinaatioita ovat todella laajat, että sinänsä odotan mitä katukuva kevään aikana tarjoaa. Pilkahduksia olen nähnyt. 

Väriä oli tarjolla hyvän ruuan ja juoman parissa sekä mallien hiuksissa.

Mallit ja väriskaalaa

Schwarzkopf Professional OSiS+ -tuotteet ovat uudistuneet ulkoasultaan ja osa tuotteista myös koostumuksiltaan. Tuotteissa yhdistyy teknologia ja luovuus avuksi mielikuvituksellisten tyylien luomiseen. Itse en kovinkaan hyvin tunne sarjan tuotteita, mutta kokeilemalla se selviää.

Tuonnempana tulossa tunnelmia tarkemmin, mutta seurataan jo nyt katukuvan tarjontaa. Ihastellaan mieluusti eikä kauhistella, jos räväkät värit ei ole varsinaisesti se oma juttu (nauraa).                                          Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti