05 maaliskuuta 2016

Pyörähdys GoExpo 2016 -messuilla

Tänään kierähdin GoExpo -messuilla ja samassa yhteydessä myös 'aivoriihessä' tulevia I Love Me -messuja ajatellen. 
Messuilla kierähdykesni oli kokonaisuudessaan nopea ja vaikka tarjolla oli fillareita, golffia, pallopelejä, kalastusvermeitä ja vaikka mitä muuta, niin matkaan ei tarttunut mitään. Oikein yllätyin, mutta ei sitä joka vuosi kaipaa uutta polkupyörää tai aloita uutta harrastusta ja hanki sitä varten välineitä.

Toisaalta tämä miellytti mua jotenkin niin,
että pitäisköhän sitä sittenkin ostaa uusi pyörä... :-D

Pyörähdin golfin parissa, kun ystäväni etsi siinä ohessa itselleen uusia golfiin soveltuvia jalkineita. Ja löytyivät yllättävän nopeasti sellaiset minustakin kivat ja moneen sopivat. Tarjolla oli myös mahdollisuuksia kokeilla pallon lyömistä, sopivaa mailaa ja palloa. Itse olen kerran kokeillut golfata ja vaikka ranteeni olivatkin seuraavana päivänä kipeät ja pari muutakin paikkaa arkana niin sellainen kiva kipinä jäi, että jonakin päivänä vielä opettelelen lajin salat...

Golfvarusteita
Katselin taas myös fillareita ja sitä valtavaa tarjontaa. Niitä on kiva ihastella ja ihmetellä. On niin kaikenlaista mallia, väriä ja varustusta, että ihan pyörryttää. Ja selkeästi sähköpyörät tekevät tuloaan. Tarjonta on kasvamassa ja sitä kautta varmasti myös hinnat tulevat alas.
Ja sitten siirryinkin hevosvoimien pariin. Nehän kiehtoo minua edelleen, vaikka heppatyttöajoista on kulunut jo tovi. Tykkään katsella ja ihastella isoja ja pieniä kaviollisia; ovat kiehtovia otuksia.
Löysin myös VAI-KØn osaston, Bungypump -kävelysauvat (ihana pinkki väri on tullut valikoimiin) ja Sportyfeelin uusine tuotteineen.

Fillaria isoille ja pienille
Bungupump kävelysauvat messutarjouksen kera
ja Sportyfeel tarjont
Ratsastushousut kuin farkut, keppihevosia ym. tarviketta
ja hevosen kengän taontaa
Kouluratsastusta kilpailumielessä

Kamera&kuva -osastolla katsastin valokuvanäyttelyn ja tarjontaa päällisin puolin. Etsinnässä on kamera itselle, kun elämä puhelimen kameran varassa on jotenkin vajaata elämää. Nyt sen on huomannut, kun ei ole muuta kameraa käytössä.

Messualueotoksia


Mutta vaikka osaltani GoExpon tarjonta jäi tähän niin käykää ihmeessä tutustumassa tarjontaan. Itsehän sitä parhaiten näkee ja kokee, kun menee paikan päälle.

                                    Mari

2 kommenttia:

  1. Mekin pyörähdettiin tuon I love me tapahtuman jälkeen pikaisesti messuilla. Toisin me ei oikein nähty mitään. Kamerasuositus on Olympus. Ei tullut varmaan yllätyksenä ;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista