17 lokakuuta 2017

Treenaukseen uusia kujeita - Sandbell® -hiekkasäkit tulivat taloon

Joskus aikaisemmin kirjoitin siitä, kun kävin tutustumassa itselleni uuteen lajiin nimeltä Sandbell® Sörnäisten Savate Clubilla. Suurista suunnitelmista ja innokkuudesta huolimatta harrastuksen aloittaminen jäi pariin kertaan (ja siksi ette asiasta ole kuulleetkaan), mutta en asiaa täysin unohtanut. Silloin ei ollut vain uuden harrastuksen aika.

Nyt olen tilanteessa, että haen uusia kujeita treenaamiseen (uutta motivaatiota ja potkua treeni- ja liikuntapuolelle pitkän tauon jälkeen), ja kun huomasin mahdollisuuden hankkia kotiin omat Sandbell® -hiekkasäkit niin tuumasta toimeen.
Sandbell® -hiekkasäkkien omistaja,
onnellinen sellainen
Sandbell® -hiekkasäkit tulivat taloon! Nyt kotonani on 4 Sandbell® -hiekkasäkkiä (2kg, 2*4,5kg ja 7kg), joiden parissa pääsen kasvattamaan venähtäneen lepojakson päätteeksi kadonnutta kuntoani ja karistamaan kertyneitä kiloja. Voin nyt hyvin vaihdella jumpassani kahvakuulien sijaan Sandbell® -hiekkasäkkejä tai toisinpäin. Miten milloinkin tuntuu hyvältä ja toimivalta. 

Näiden Sandbell® -hiekkasäkkien kanssa voi treenata sisällä kahvakuulia huolettomammin... tai ainakin sellainen tunne tulee (nauraa). En koe, että saan niin isoa tuhoa aikaiseksi, jos sattuu osumaan johonkin tai putoamaan lattialle, mutta toki se treeniympäristö on syytä etukäteen katsoa turvalliseksi.
Jumppailusta kerron tuonnempana.


Mikäli Sandbell® -hiekkasäkkien kanssa jumppaaminen kiinnostaa ohjatusti niin tunteja voi kysellä Savate Clubilta. 
Mikäli taas haluat hankkia omat välineet sukella BFshop.fi -nettikauppaan. Sieltä nämä minunkin Sandbell® -välineeni on hankittu.

                                              Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti