19 lokakuuta 2017

Kuusenkerkkäjauhe - metsän tuoksua mukana

Yksi mielenkiintoisimmista tuttavuuksistani on Arctic Warriors ja kyseisen pienen, pohjoisen yrityksen tuotteet. Yritys, joka pienuudestaan huolimatta tekee hienoa ja sinnikästä työtä pohjoisen villiyrttien eteen. Yrityksen tarina löytyy kokonaisuudessaan Arctic Warriorsin nettisivulta.

Kerkkä - kuusenkerkkäjauhe
(kuvalähde: Arctic Warriors mediapankki)

Tuotteisiin tutustuin ensi kerran messuilla pari vuotta takaperin. Mielenkiinnosta olen seurannut tuotteiden elämää ja kehitystä omien käyttökokemusten lisäksi. Viime vuonna I Love Me 2016 -messuilla ihastuin tuttujen tuotteiden uusiin nimiin uuteen ulkonäköön. Puolustaja on nyt Mahti, Energia on Puhti ja Taistelija Sinni. Uudistus sekä nimien että ulkoasun osalta on omasta mielestäni varsin onnistunut ja kertovat selkeätä tarinaansa yrityksen nimissä.


Energiashotit
(kuvalähde: Arctic Warriors mediapankki)
Omassa käytössäni on ollut parin vuoden ajan kuuriluonteisesti Sinni ja vuoden ajan Kerkkä. Sinniä käytän lähinnä arkisin ja Kerkkää syys-talvikaudella lisäämään suorituskykyä, karkottamaan flunssapöpöt ja piristämään. Molemmat  tuotteet menevät yleensä aamupalan seassa, mutta Sinni myös sellaisenaan. Näidenkin käytössä vain mielikuvitus on rajana, joten käyttö kuluttajansa mukaisesti (hymyilee). 
Sinni on ruusujuuri-yrttieliksiiri, joka auttaa jaksamaan. Tasapainottaa kehoa ja mieltä.

(kuvalähde: Arctic Warriors mediapankki)

Kerkkä on kuusenkerkkäjauhe, jota käytetään viherjauheen tavoin ja joka tuoksuu varsin kivasti metsältä. Kun laittaa silmänsä kiinni, voi kuvitella olevansa metsässä kuusien tuoksun kulkeutuessa nenään, vaikka aamupalan seassa on vain teelusikallinen kuusenkerkkäjauhetta. Tämä on muuten palkittu tuote (vuonna 2017 VisitFinlandin FinRelax-tuotekehityskilpailun erityismaininta) ja Suomi100 -juhlavuoden tuote.

Tulevilla I Love Me 2017 -messuilla voit sinäkin tutustua Arctic Warriorsin tuotteisiin. Ovat messuilla mukana (paikka 7m110). Ja jos messuilla tallustelu ei innosta, mutta tuotteet kiinnostaa niin vierailu yrityksen verkkosivuilla avartaa paljonkin.Kerkkä - kuusenkerkkäjauhepurkki edestä, takaa ja sisältä.
Tuoteseloste on ihanan yksinkertainen!
 Mielenkiinnolla odotan mitä uusia tuotteita Arctic Warriors kehitteleekään...

                                             Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti