13 tammikuuta 2018

Matkamessut 2018 lähestyvät (sisältää arvonnan)

Matkakärpäsen puremien ihmisten yksi parhaimmista tapahtumista on aivan kohta. Nimittäin Matkamessut 2018 ovat ovella (19.-21.1.2018). 


Matka 2018 on Pohjois-Euroopan suurin matka-alan tapahtuma, jossa on 80 eri maasta näytteilleasettajia; matkanjärjestäjiä, matkakohteita, palveluyrityksiä. Tarjolla on puheenvuoroja alan vaikuttajilta, vinkkejä matkoille ja matkan tekoon sekä kohde-esittelyitä.
Mukana olevat maat ja messujen ohjelman löydät Matkamessujen nettisivulta ja #Tempaudu -sivulta. 
Itse olen paikalla bloggaripassin ansiosta paikalla keräillen ideoita ja vinkkejä tulevia matkoja varten ja verkostoa rakentaen. Tietysti päivitän tunnelmia paikan päältä blogiin.Arvon blogissani 2 pääsylippua Matkamessut 2018 -tapahtumaan pe-su 19.-21.1.2018.
Yksi pääsylippu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn Matkamessuille yhtenä päivänä. 
Osallistumisaikaa arvontaan on 17.1.2018 klo 17 asti.
Kommentiksi riittää osallistujan etunimi ja sähköpostiosoite. Arvonnan voittajat saavat pääsyliput sähköpostitse antamaansa sähköpostiosoitteisiin keskiviikkoillan aikana.

Onnea arvontaan!

                                     Mari
9 kommenttia:

 1. Mukana :)
  Sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa. Suunnitelmissa kesäloma Kreetalla, niin tarttisi tietoja talon vuokraajista �� Lisäksi olisi ihana päästä fiilistelemään reissuja. anu.kosonen@welho.com

  VastaaPoista
 3. Mukana :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa:)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa
  Johanna4_6@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Arvonta on suoritettu ja onni potkaisi tällä kertaa Sallikkaa ja Anonyymia. Voittajat ovat saaneet sähköpostia. Onnittelut liput voittaneille ja kiitos kaikille osallistumisesta. Mukavia messuja!

  VastaaPoista