24 tammikuuta 2018

Joutsen ja untuvatuotteet tutuksi

Sain viime vuoden lopulla tilaisuuden tutustua Joutsenen tarinaan, kun yritys avasi brand storen Mikonkadulle. Lippulaivamyymälän lisäksi pitkät perinteet untuvatuotteiden parissa omaava suomalainen yritys on uudistunut myös logonsa osalta, joka pisti silmääni positiivisesti pysähtyessäni uuden myymälän ikkunan eteen. Sisällä liikkeessä sulassa sovussa ja kauniisti esillä ovat takit, tyynyt ja peitot. Kaikkia tekee mieli hypistellä; ovathan ne varsin pehmeitä, muhkeita, keveitä ja houkuttelevia.Tilaisuudessa kerrottiin lyhyesti yrityksen historia alusta nykypäivään ja valotettiin hieman tulevia. Kivijalkamyymälöiden lisäksi ostoksia voi tehdä myös verkkokaupassa (Joutsen Finland verkkokauppa), joka sekin on uudistunut. 

                         


Lisäksi esiteltiin takkimallistoa ja samalla Joutsen Finlandin suunnittelijat Hammi ja Maikku Mettinen kertoivat mitä kukin esitelty takkimalli pitää sisällään aina ideasta toteutukseen, ja miksi suomalainen design myy nyt maailmalla.
Joutsen on varmasti tunnetumpi untuvapeitoista ja -tyynyistään kuin takeista. Takit ovat hinnakkaita, mutta varmasti hintansa arvoisia. Jokainen takki tuntuu olevan viimeistä tikkiä myöden laadukas ja materiaalit on mietitty tarkkaan. Joutsen tarjoaa mallistossaan myös kevyempiä versioita, siis kevytuntuvatakkeja, jotka on nimenomaan tarkoitettu näihin Suomen vaihteleviin säihin. 
Vaikka takkimallistot vaihtuvat, ovat takit sen verran ajattomia, että ne ovat hyvin pidettyinä pitkäikäisiä vuodesta toiseen.

                       


Ja untuvapeitteet ja -tyynyt ovat yhtä korkealaatuisia kuin takitkin. Niitä voi pestä untuvan kärsimättä kunhan noudattaa pesuohjetta. Valmistusvaiheen tuplapölynpoisto takaa sen, että untuvatuotteet käyvät myös allergiselle. 

Niin teki mieli hypähtää tuonne sekaan..
Vallan miellyttävä tilaisuus, joka avarsi tietouttani untuvatuotteista ja Joutsen Finland Oy:stä! Lisätietoja halutessasi yrityksestä ja heidän tuotteistaan löydät Joutsenen nettisivuilta.

Joutsen Finland - uusi logoSain mukaani oman untuvan...


                                                          Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti