21 tammikuuta 2018

Matkamessut katsottu, makuaistia ruokittu ja matkakuumetta nostettu

Mun uuden vuoden alkuun kuuluu vierailu Matkamessuilla ja niin sitä tein tänäkin vuonna. Messut osuvat mukavasti tammikuulle, ja silloin itse tunnun olevan avoinna uusille ideoille. Jos en ole potenut etukäteen matkakuumetta niin näillä messuilla se aina nousee. Sinänsä ihan positiivista ja sehän se on yksi Matkamessujen ideoista.Tänä vuonna löysin jotakin uutta ja paljon vanhaa. Olen matkustellut omasta mielestäni paljon ja vieraillut useissa eri maissa niin kaukana kuin kotimaassakin. Osa on sellaisia maita ja kohteita, joissa tykkäisin vierailla vuosien jälkeen uudelleen. Varmasti löytäisi aina jotakin uutta, vaikkakin ensisijaisesti sitä tulee valittua kohde sen perusteella, että siellä ei ole koskaan käynyt. 

Tänään Matkamessut 2018 ovat vielä avoinna (klo 18 asti) ja sitten täytyy taas vuosi odotella seuraavia. Jos innostaa niin paikan päälle vain etsimään ideoita, kuntelemaan tietoiskuja, aistimaan tunnelmaa ja vaikka ostamaan lennot jonnekin mukavaan paikkaan. Itseäni houkuttaa Uganda (siellä en ole käynyt), Sri Lanka (siellä olen käynyt joskus kauan sitten), Ilomantsi (en ole käynyt) ja Inarin alue (siellä taas olen käynyt vuosia sitten vaeltamassa). Sveitsi on aina takuuvarma upea kohde ja sinne pitänee alkaa miettiä visiittiä, jos kävisi vuosien jälkeen kahvilla hyvän ystävättären luona (nauraa). Tässä vain muutama esimerkki hurjan monista vaihtoehdoista.

Kuvia ja tunnelmia messuilta:Lähitaksi oli keksinyt hyvän mainosidean ja
ilmaiset ämpärit tekivät ripeästi kauppansa :-D

Perjantaina messujen jälkeen kävin katsastamassa ja syömässä ensimmäistä kertaa Taco Bellissä. Nälkä lähti, mutta kärsin väen paljoudesta ahtaassa ja turhan pimeässä tilassa, joten ruoka tuli hotkittua eikä nautittua kuten ensin tulin ajatelleeksi. Ehkä toisella kertaa on toisin. Taco Bell on kyllä hyvä lisä olemassa olevaan ravintolatarjontaan, vaikka pikaruokapaikka onkin.

Vatsa täynnä oli hyvä siirtyä istumaan iltaa ja vaihtamaan kuulumisia. Paikaksi valikoitui Venn, joka oli kaikkien seurueessa olevien mielestä just sopiva paikka meille. Juomaksi valikoitui punaviini nimeltään Gato Negro 9 lives. Viini oli varsin maistuva valinta ja positiivinen yllätys! 
Nyt olikin varsin vauhdikas viikonloppu, kun oli kaikenlaista pientä ja isoa tapahtumaa. Matkamessut katsottu, makuaistia ruokittu ja matkakuumetta nostettu! 

                                                            
                                              Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti