25 lokakuuta 2021

Kohta ne alkavat - Helsingin Kirjamessut (sisältää pikaisen arvonnan)

Ensi viikonloppuna on Helsingin Kirjamessut (28.-31.10.2021) Messukeskuksessa. Tämä on syksyn suurin kulttuuritapahtuma ja sen ohjelmassa on neljän päivän ajan kohtaamisia kirjailijoiden ja kirjanystävien kanssa, keskusteluja ja tietysti niitä kirjoja. 

Ohjelmaan voi tutustua Messukeskuksen Kirjamessut -sivulla (linkki vieressä), jolloin paikan päällä saattaa olla helpompaa suunnistaa ja löytää ne itseään eniten kiinnostavat. On lukupiirejä, ohjelmalavat, KirjaKallio, lapsille omaa ohjelmaa, antikvariaatit ja levymessut. Paljon tapahtumia mistä valita ja taas käynee niin, että kaikkea ei vaan ehdi katselmoida. Mikäli et pääse paikan päälle Messukeskukseen niin osa Kirjamessujen tapahtumista on seurattavissa verkossa. 


Kahvakuula kainalossa Mari kiittää mahdollisuudesta sukeltaa messuille somevaikuttajana ja bloggaajana. Mahtava juttu! Ja tunnelmista sitten tietysti tuonnempana. Jos bongaat minut messuilla niin vedä ihmeessä hihasta!

                                        Mari

Pikainen arvonta - pääsyliput Kirjamessuille

Arvon blogissani 2 kaksi pääsylippua Kirjamessuille 28.-31.10.2021.
Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin kirjamessuilla ja sähköinen pääsylippu ovat kertakäyttöinen. Sähköinen pääsylippu oikeuttaa myös verkkosisällön seuraamiseen.

Osallistumisaikaa arvontaan on keskiviikkoon 27.10.2021 klo 20 asti.
Kommentiksi riittää osallistujan etunimi/lempinimi ja sähköpostiosoite. Arvonnan voittajat saavat pääsyliput sähköpostitse antamaansa sähköpostiosoitteisiin myöhään keskiviikkoiltana.

Onnea arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Mukana! Lauantaina olisi tarkoitus mennä kirjamessuille ��
  Terv. Jonna
  jonna.iloinen.kulkuri@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan.
  Petri
  peholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa :)
  Anne
  annes82 (at) yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Arvonta on suoritettu ja voittajat ovat saaneet sähköpostia. Arpaonni suosi tällä kertaa Jonnaa ja Petriä. Onnea voittajille, mukavia hetkiä Kirjamessuilla ja kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista