04 helmikuuta 2014

Tutustuminen uuteen kuntosaliin

Maijun kanssa vietettiin tammikuussa yhteinen vapaapäivä, kun oli kaikenlaista menoa sinä päivänä muutenkin. Päädyttiin päivällä vierailemaan yhdessä kuntosalilla ja tällä kertaa Elixia Salmisaaren tiloissa. Minulle kyseinen sali oli täysin uusi tuttavuus ja Maijulle vastaavasti 'kotisali'.
Oli kyllä isot, mukavat tilat ja varsinkin näin päivällä tilaa treenailla useammassa kerroksessa. Ihanaa oli, että pukukaapeissa oli lukot.

Tehtiin molemmat oman ohjelmamme mukaisesti, mutta Maiju vikkelänä naisena ehti ottaa muutaman kuvan minusta treeniäni tehdessäni.

Elixian sisäänkäynti
 Alkulämmittelyksi reipasta kävelyä 7 minuutin ajan. Keskittynyt ilme näyttää olevan.

Sitten penkkipunnerruksia pelkällä tangolla. Nyt uskaltaa jo muutaman kilonkin tankoon laittaa, että ei tarvitse pelätä jäävänsä tangon alle nakeliin ja apua huutelemaan.


 Erilaisia vipunostojakin tuli harrastettua.

Ja kunnolla rintakehä avautuen. Välillä on aivan ihanaa venyttää rintalihaksiaan painot käsissä.Vetoremmit olen todennut erinomaisiksi lisävälineiksi. Nahka käsistä ei rullaannu irti ja känsiä ei muodostu, pito on parempi ja toimivat lisäapuna, kun oma puristusvoima ei riitä.


Itse pidän näistä Versa Gripps:in vetoremmeistä. Tarpeeksi tukevaa tekoa ja yksinkertaiset käyttää. Väreinä on muitakin kuin pinkki.

Onnellinen kuntosalitreenaaja vetoremmeissään.

Erilaisia kuntosaleja on hyvä käydä katsastamassa, että löytää sen omansa. Tarjontaa on runsaasti ja jokaiselle löytynee varmasti mieluisa.  

Mari

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla noista Versa Gripseistä, että ne on hyvät...olen miettinyt niiden hankintaa, kun känsät käsissä on jo sitä luokkaa, että asiakaspalvelussa nolottaa...ja mavessa meinaa ote lipsua väkisin. Heh..olen yrittänyt salin omilla hihnoilla ja ekalla kerralla piti pyytää apua kun enhän minä nainen ymmärtäny, miten ne laitetaan....noloa....

  Mä olen niin kaavoihin kangistunut, etten osaa mennä muille saleille vaikka nytkin olis tutustumiskortit Elixialle odottamassa :)
  Kivaa treeniviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös ongelmia noiden yleisimmin käytössä olevien vetohihnojen kanssa, kun en oikeasti taipunut ymmärtämään sitä miten ne saa itse järkevästi laitettua :) Versoihin olen ollut tyytyväinen ja ovat kyllä maksaneet itsensä takaisin. Näitä taitaa saada jo kohtuuhinnalla Suomestakin. Hyvä sijoitus omasta mielestäni. Hyviä treenejä sinnekin!

   Poista
 2. Minäkin vaan kuvaan, enkä tajua edes katsoa, että miten noi vetoremmit oikein toimii... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me ehditä katsella vetoremmejä tarkemminkin joku kerta ;-)

   Poista
 3. Voi, kun saisin itseni taas salille. Siitä tulee hyvä fiilis. Mun pitäisi saada myös ryhti kuntoon. Olkapäät painuu napaa kohti, ja kohta on monta muutakin vaivaa sen takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja, että löydät itsesi pian salilta, jos olet kerran siellä ennenkin viihtynyt! :) Tuossa olet oikeassa, että olkapäiden painuessa napaa kohden, syntyy paljon muitakin vaivoja. Niitä on aina hankala korjata jälkikäteen.

   Poista