15 helmikuuta 2014

Välipalaksi tai aamiaiseksi

Välistä kysellään noita välipalavinkkejä. Itse olen nyt vaihtanut rahkan soijajugurtteihin, joten siitä syystä itse käytän tässä välipalassani sitä. Soijajugurtin siis voi vaihtaa rahkaan ihan hyvin tai maustamattomaan jugurttiin. Juuri siihen mikä tuntuu itsestään hyvältä vaihtoehdolta. Tämä käy hyvin välipalaksi tai aamiaiseksi ihan miten sen nyt haluaa nauttia.

Jossain vaiheessa tuli vedettyä joka päivä rahkaa ja sillekin piti löytää vähän vaihtoehtoja. Nykyään syön usein jotain tällaisia "sekoituksia".

Välipalaani tulee maustamatonta soijajugurttia, hedelmiä tai marjoja, hunajaa, kaurahiutaleita (itse keliakian takia siis valitsen gluteenittoman vaihtoehdon).Kasaan ainekset päällekkäin kippoon ja sitten sotken.

Tässä voi hyvin vaihdella näitä jugurtin kanssa nautittavia marjoja tai hedelmiä ihan omien makutottumusten mukaisiksi. 

Täytyy sanoa, että on NIIN herkullista.

Maiju 

2 kommenttia:

  1. Olen katsellut Maijun instagram-kuvista näitä herkkuvälipalojen kuvia. Miettinyt, että mitä ja miten, mutta tämähän nyt valaisi asiaa. Pitää kokeilla näillä vinkeillä, kiitos. Lillan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan aina välistä myös Instagramiin laittaa ainekset hästäggeihin. Kannattaa olla avoin kaikelle mitä näihin yhdistelee. Herkkua.

      Poista