01 helmikuuta 2014

Superfood ja smoothie

Mä olen vetänyt noita smoothieita, jo kohta puolitoista vuotta. Jotakuinkin joka aamu surautan jonkinlaisen smoothien, jolla lähteekin sitten kivasti aamut käyntiin. Pitkään mä katselin näitä superfood-tuotteita ja mietin, että uskaltaiskohan niitä ostaa ja jos niin mitä. Ostin sitten ensiksi jonkun Goji-marjasekoituksen ja heitin smoothien sekaan ruokalusikallisen jos sitten kohta toisenkin.

Mielestäni ne toivat kivaa vaihtelua smoothien makuun. Sitten menin ostamaan jo seuraavaa pussia ja kohta kolmatta. Nyt on tullut maisteltua jo aika montaa erilaista.

Noita marjasekoituksia ja pähkinäsekoituksia olen lisännyt myös rahkan joukkoon. Sain näistä siis myös rahkaan kivaa vaihtelua. Näiden kanssa mentiinkin taas jo ihan uusiin makuihin ja ulottuvuuksiin välipalojen ja aamupalojen kanssa.Joulun paikkeilla CocoVi:ltä tuli tällainen uutuus ja siitä alkoikin sitten metsästys. Metsästin tätä monta viikkoa ja juoksi varmaan 10 eri luontaistuote- ja terveyskauppaa, kunnes lykästi.
Tätä sitten kokeilin koraamaan oikeaa banaania. Ihan toimiva kompinaatio tuli tästäkin.


Ennen mun Detox-kuuriani tein tällaista sekoitusta. Laitoin siis smoothien sekaan Vitaline 0% jugurttia, pinaattia, mansikkaa, kiiwiä ja CocoVi:n banaanijauhetta. Ehkä se ei tässä näytä maailman parhaimmalta, mutta maku on se mikä ratkaisee. 


Sen jälkeen kun aloitin näiden käytön, on mulle tullut lisäpirteyttä valtavasti.
Suosittelen.

Maiju 

4 kommenttia:

 1. Superfoodit on olleet mun kädessä monta kertaa kaupassa, mutta ongelmaksi on tullut se, että ei keksi, että mitä ja miten niitä käyttää. Kiitos siis näistä vinkeistä. Terveisin Laihduttaja Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan kokeilemaan. Itse ehkä aloittaisin marjaisista ja pähkinäisistä sekoituksista. Noin 1-2 rkl smoothien sekaan, niillä itse aloitaisin.

   Poista
  2. Mä olen kanssa ajatellut, että pitäisi kokeilla noita, mutta vielä ei ole tullut se hetki, että superfoodit olisivat kaurapuuroa kummemmin mukana ruokavaliossa. Ehkä ne tänä vuonna ilmestyvät :)

   Poista
  3. Maista ihmeessä sitten kun pystyt. Mulla on siis "pari" pussia ja voin antaa sulle vähän maistiaisia, sitten kun tunnet voivasi niitä maistaa. Mä laitan vaan 1 tl tai rkl:n sekaan.

   Poista