11 helmikuuta 2014

Liikunta-aiheisia kirjoja

Olimme ennen joulua Fitran Vatsa-kirjan kirjanjulkistamistilaisuudessa ja saimme mahdollisuuden tutustua Fitran mahtavaan kirjavalikoimaan. Fitra on julkaissut paljon liikunta-aiheisia kirjoja ja lisää tulee koko ajan.

Saimme mahtavan tilaisuuden päästä siis tutustumaan heidän kirjoihin. Nämä ensisijaisesti meitä molempia kiinnosti ja otimme ne lähempään tarkkailuun.

Vuoden vaihteen jälkeen tuli painosta Kalle Kotirannan kirjoittama kirja Hyvän kunnon ainekset, joka on ns. koko kansan kuntoilukirja. Kirja pitää sisällään lajitietoa, ohjeita sekä vinkkejä liikunnasta ja parammasta kunnosta kiinnostuneille. Sopii hyvin aloittelijasta pidempään liikuntaa harrastaneille.


Välistä tuolla meidän yhdessä Facebook-ryhmässä tavisliikkujat kyselevät erilaisia kotijumppaohjeita. Sen innoittamana halusimme tutustua Kotikuntoilun oppaseen, jossa käsitellään aiheita: oma keho, käsipainot, jumppapallo, Gymstick ja kahvakuula harjoituksia, joita voi tehdä vihkosen ohjeiden avulla kotona. 
Tämä jos mikä sopii siis hyvin kotikuntoilijan ohjeisiin. 


Vihkosen ohjeet on selkein kuvin esitelty. 


Luomuliikunnan vallankumous (Arto Pesola) pistää harkitsemaan sitä, että mitä istuminen tekee kehollemme. Pistää harkitsemaan sitä, että kuinka istuminen on vallannut arkemme.
Voisiko sille tehdä jotain? Sen näkee sen jälkeen kun on lukenut tämän kirjan.


Riku Aalto ja Lasse Seppänen ovat kirjoittaneet kirjan, joka soveltuu kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille. Tuloksia kuntosaliharjoittelulla. Voimaa - lihaksia - liikkuvuutta.
Kirja käsittelee lihaskuntoharjoittelua ja venyttelyä sekä työkaluja onnistuneen saliohjelman rakentamiseen ja toiminnallisen anatomian opiskeluun.


Jossain vaiheessa saatamme ottaa kirjat  yksityiskohtaisempaan tarkasteluun. 
Käykääpä katsomassa kustantjan sivuilta tarkempaa tietoa kirjoista.

MaijuEi kommentteja:

Lähetä kommentti