09 huhtikuuta 2014

Merell All out Rush juoksukenkä

Tammikuussa olimme erään viestintätoimiston tilaisuudessa, jossa oli myös Merellin edustaja. Iskin jo ovelta silmäni Merellin ihanaan värimaailmaan, joka oli ihan mua eli fuksian punainen väri erottui mielestäni Merellin osastolta heti edukseen.

Juttelin Merellin edustajan kanssa ja sovimme, että testaan heidän tossujaan, kunhan ne saadaan maahan.  Lupauduin testaamaan Merell All Out Fush juoksukenkiä. Vihdoinkin perjantaina tuli tossut kotiin. Hyvä, että en repäissyt laatikkoa heti auki ja lähtenyt ulos testaamaan. Mieli olisi tehnyt ellei kello olisi ollut jo kotiin saapuessani yli yhdeksän illalla. Sain siis pidäteltyä itseäni.Onneksi tossujen valmistajat ovat alkaneet ajattelemaan kenkien visuaalisuutta enemmän ja enemmän. Mulle kyllä myydään tuotteet, jos ne on hyvän näköisiä ja uskon, että monelle muullekin naiselle. 


Lauantaina oli pakko testata niitä kävelyyn, vaikka juoksutossut ovatkin.

Täytyy sanoa, että se ongelma mikä mulla on usein monissa tossuissa ei toistunut näissä parin varpaan puutuminen. Olipa kiva havaita, että näiden tossujen kanssa sitä ongelmaa ei tullut. 


Näistä kengistä löytyy video täältä

Kyllä musta tuntuu, että näillä tossuilla Naisten kymppi mennään kevyesti.
Tosin ollaan kyllä ajateltu kuntokävellä se.
Viimeksi taidettiin aina välistä vähän juostakin. Katsotaan nyt, että mikä on tilanne toukokuussa.

Maiju2 kommenttia:

  1. Näyttäs hyviltä ja hyvännäköisyys ei koskaan ole pahitteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se on vaan positiviista kun on nätit tossut. Tosin siinä on vaarana tietysti nenälleen menoa, kun pitää edetessään välistä ihailla niitä tossuja ;)

      Poista