17 huhtikuuta 2014

Urheilijoiden tukkukauppa - Foodgarden.fi

Netistä löytyy kiva kauppapaikka Foodgarden.fi, jossa on oma osionsa urheilijoille. Jos nyt ei itseään ihan urheiljaksi tituleeraa tai tunnusta, niin se ei ole este hyödyntää tarjontaa ja tehdä sivustolta hankintoja tukkuhinnoin.
Itse tilailen täältä aikaisemmassa postauksessa esittelemäni Laitilan Proegg  -valkuaiset litran purkissa ja lisäksi vähän isompia eriä erilaisia lihoja. Tulevaisuudessa ajattelin tilata kaloja, kun tuo tarjonta ensin sillä saralla täydentyy. 
Käytän muuten alennuskoodia: Fitness Warrior ja saan sillä aina ilmaisen kotiinkuljetuksen. Niin saatte tekin, mikäli alennuskoodia hyödynnätte! On ihan vapaasti käytettävissänne.
Foodgarden.fi on lähtenyt niin sanotusti vastaamaan huutoon ja alkanut toimittaa erikoistuotteita urheilijoiden tarpeisiin. Siinä samalla menevät nekin, jotka noudattelevat ruokavaliota laihtuakseen ja kiinteytyäkseen, kuten esimerkiksi minä itse. 
Kyseinen nettikauppa tarjoaa vähärasvaisia, suolattomia/vähäsuolaisia proteiinin lähteitä kotiin toimitettuna. Kätevästi tottakai.
Minimitilaus on 10kg, jotta tukkuhinnat toteutuvat. Tässä kohdin kannattaa hyödyntää ystäväpiiriään ja tilata kimppatilauksena, jos ei itse saa kasattua tavaraa tuon minimitilauksen määrän mukaisesti.
Sivustolle tuntuu tulevan uusia tuotteita ja variaatioita suhteellisen usein ja kysynnän mukaan. Ja hyviä tarjouksiakin löytyy.
Alla linkki sivustolle.
Foodgarden.fi -sivu

Ja tarjous, joka kannattaa hyödyntää, olkaa hyvä.
Foodgarden - tarjous

Tarjouksen sisältö avattuna alla siltä varalta, että linkki ei  toimi.

Proteiinit kätevästi kotiin yhdestä paikasta!

Kirjaudu sivustolle www.foodgarden.fi ja alasivulle 'urheilijoiden tukkukauppa'
Broileria, kalkkunaa, 3% paistijauhelihaa, Laitilan Proegg valkuaista, kalaa etc.
Kun tilaat minimi 10kg erän ja lisäät maksun yhteydessä alennuskoodin: Fitness Warrior
saat aina ilmaisen kotiinkuljetuksen!

Kokeilkaa ihmeessä. Itse olen tykästynyt; tuotteet ovat vastanneet odotuksiani ja tulen hyödyntämään jatkossakin tuon sivuston tarjontaa.


                                                           Mari

1 kommentti:

  1. Toi Fitness Warrior -koodi ilmaisen kuljetuksen saamiseksi on kätevä! Kannattaa muistaa ja jakaa sitä kavereille.

    VastaaPoista