23 toukokuuta 2014

Sunnuntaifiilistelyä - Lounasta, aurinkoa ja lenkkeilyä kauniissa maisemissa

Viime sunnuntaina lähdin aamupäivästä liikkeelle ja noutamaan lippuja Robbie Williamsin maanantain keikalle. Palatessani takaisin vatsani kurni jo terhakkaasti ja pohdin, että mahtaako kukaan ystävistäni olla maisemissa ja halukas lounaalle. Hetken pohdittuani muistin nähneeni Facebookista, että Maiju saattaisi olla samoilla seuduilla, joten ei muuta kuin kyselemään. Jos ei vastausta kuulu, kirmaisisin kotiin syömään.
Mutta Maijupa olikin nopea ja niin me mentiin lounaalle samalla kuulumisia vaihdellen. Ruuan jälkeen Maiju ehdotti, että kävellään pieni lenkki ja kuvataan Helsinkiä.
No, mikä ettei! Itselläni ei kiirettä kotiin ollut ja ilmakin oli mitä aurinkoisin.


Ensin käveltiin Helsingin keskustassa Töölönlahden rantaa Hakaniemeen. 
Tällaisissa maisemissa istuttiin hetki.Suuntasimme vielä Kallion kautta Sörnaisiin.
Päätettiin piipahtaa vielä kahvilla.Tästä päätettiin kipittää vielä Arabiaan ja Vanhankaupunginkoskelle, 
jossa heiluteltiin varpaita ja nautittiin välipalaa.Tässä Mari nauttii vähän "huikopalaa"...ei kerrota, että mitä.


Pienen pienelle kävelylle tuli reitiksi Helsingin rautatieasema - Töölönlahti - Hakaniemi - Sörnäinen - Arabia - Vanhankaupunginkoski ja mittaa pyöreät 11 kilometriä.


Tässä me ollaan sitten jo määränpäässä. 

Äkkiä ajateltuna tuo tuntuu pitkältä matkalta, mutta leppoisasti kävellen, taukoja sopivasti pidellen ja kaiken maailman asioista jutellen meni aika kuin siivillä. Ei kävelty aikaa vastaan eikä ollut lenkkivaatetustakaan, mutta se ei menoa haitannut. Oikein mukava päivä oli ja tulihan ne päivän askeleetkin täyteen (ja taisi tulla vähän extraakin). Aktiivisuusranneke Garmin kertoo kyllä lopputuloksen päivän kävelyistä.Tällaisiin maisemiin me lopetettiin kävelyt.
Mieli lepää! 
                                         Mari ja Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti