10 toukokuuta 2014

Smoothieta aamupalaksi tai välipalaksi

Olen kertonutkin, että mulla kuuluu smoothiet mun jokapäiväiseen elämääni. Useimmiten nautin iltapäivän välipalana smoothien. Joskus saatan poikkeuksellisesti nauttia sen viikonloppuisin myös aamulla. Joku jossain vaiheessa pyysi, että voisiko smoothieohjeita laittaa näytille.

Itse olen hedelmien, marjojen ja vihannesten suurkuluttaja ja laitan sekaan aina mitä milloinkin. Mitä sieltä jääkaapista tai pakastimesta milloinkin löytyy.

Olen jättänyt vuoden vaihteessa suurelta osin maidon pois ruokavaliostani ja siitä syystä usein mun smoothiepohjana on joko manteli-, soija- tai riisimaito. Tänään käytin smoothien valmistamiseen: mantelimaitoa, ananasta, mangoa, banaania, appelsiinia ja kuvaan halusin vähän punaista, siksi tuo yksi mansikka.Pilkoin hedelmät ja laitoin ne OBH Nordican Smoothietwisterin pulloon.


Sitten hurautin ne smoothietwisterillä sekaisin.


Sitten ei muuta kuin kaadoin smoothien pulloon ja nautin aamiaisen seuraksi.
Tulipa tästä sekoitukesta hyvää.  


Maiju

5 kommenttia:

 1. Miten kuvailet mantelimaidon makua? En oo koskaan maistannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on vettä, jossa on lioteltu manteleita. Se on vesimäistä, jossa on mantelinmakua. Joku voi pitää makua outona, mutta itse olen siihen tottunut ja sopiii hyvin smoothien nesteeksi.

   Poista
  2. Minäkin käytän väliin enemmän ja vähemmän noita kasvismaitoja - mantelimaito on mielestäni aika hyvää ja varmaan noihin smoothie´eihin sopii hyvin :)

   Poista
  3. Sopii todellakin smoothien sekaan ;)

   Poista
 2. That's such a yummy snack!
  New post up on my blog, check it out if you Have time and let me know your opinion!
  XOXO
  Ylenia

  VastaaPoista