13 kesäkuuta 2014

Mistä löytää kadonneen ilon salille?

Jostain syystä mulla on ollut nyt noin kuukauden sellainen tunne, että aamusali takkuaa, takkuaa tosi pahasti. Jostain syystä ei vaan meinaa jaksaa aamuisin näitä mun 4.40 aamuja. Kuitenkin mä nousen kolmena aamuna viikossa salille tuohon aikaa. Näin olen tehnyt kohta jo kolmen vuoden ajan. Näin siis tulen tekemään jatkossakin - toivottavasti.

Kuitenkin tein nyt ensimmäistä kertaa sellaisen ratkaisun, että laitoin mun salikortin kuukauden tauolle heinäkuuksi. Koitan kuukauden aikana saada sitä intoa takaisin. Kyllähän mä aion liikkua muulla tavoin lomani aikana, ehkä tämä kuukauden tauko tekee siis hyvää.


Viime viikolla yhtenä aurinkoisena päivänä mä päätin salilla, että menen tyhjään jumppasaliin vetämään tietyn ohjelman ja nauttimaan ikkunasta tulevasta aamuauringosta. 


Venyttelyt sujuivat hyvin, kun hain auringonsäteitä katseeseen. 
Mä rakastan aurinkoa, vaikka oltaisiinkin eri puolilla ikkunaa.


Vaikka joskus siis tökkii, niin sen auringon voi ottaa voimakseen. 


Jos tietty laji joskus tökkii, niin sitten pitää vaan hakea sitä 
liikuntaa jostain muualta. 

Kun ilmat lämpenevät mä lupaan lähteä kokeilemaan puistojumppaa jonnekin.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä. Mulla kans ollu lenkkeily turhan kauan jäissä ja vaan työmatkat mennyt, kun on vaan niin tympääntynyt keleihin. Jos ei sada täysillä niin sitten paistaa aurinko liikaa ja ei hommasta tuu mitään. Tietty alotin uuden työn tammikuussa ja se on fyysisesti raskaampaa, kun aiempi ja sen huomaa, kun kotiin saapuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä, että miten tämä vaan on tuntunut kauhean takkuiselta. Ehkä pitää vaan vähän muuttaa ohjelmaansa yms., jos se siitä taas iloksi muuttuisi tuon taukokuukauden aikana.

   Poista
  2. Älä huoli Maiju, kyllä se taas löytyy ilo ja riemu ja into! Liikunnan kuuluu olla iloinen asia ja jos siitä se katoaa niin ei kannata väkisin puurtaa kun siitä tulee vaan paha mieli ja loppukin innostus katoaa. Liikut sellaisella tavalla, joka tuntuu hyvältä ja pääasia ettet kokonaan hylkää liikkumista.Itse vein puntit ja kahvakuulan ulos ja siellä niiden kanssa tovin puuhastelen pari kertaa päivässä ja lenkille välillä ihastelemaan maisemia ja nauttimaan kesästä, eikä joka kerta tarvitse suorittaa...voi vaan nauttia :D
   Kyl se siitä <3

   Poista
  3. Mä uskon, että mä löydän tuon innon tuonne salillekin, kun pidän nyt tuon kuukauden tauon. Todellakin harrastan ulkoliikuntaa... siitäkin mä tykkään.

   Poista
 2. Mä on niin innostunut kuntoilusta, että tuntuu, että menee kaikki liikuntamuodot :) Vielä se iloksi kääntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että kääntyy iloksi. Johan tästä on tullut elämäntapa. Pitäisi varmaan saada vähän vaihtelua tuohon saliohjelmaansa ;)

   Poista