29 tammikuuta 2015

Cityshopparin mobiilietukortti 2015

Pääsin mukaan Hopottajat -suosittelumedian kampanjaan Cityshopparikorttia testaamaan. Valittavana oli joko etukortti tai mobiilikortti ja minähän se valitsin tuon mobiiliversion. Itselläni on aikaisemmin ollut muutamaan otteeseen Cityshopparietukortti, mutta esimerkiksi viimeisimmän kohdalla taisi käydä niin, että en muistanut sen olemassa oloa kertaakaan.

Osalle teistä Cityshopparikortti on varmasti tuttu ja omaatte sen tälläkin hetkellä, mutta niille, joille ei ole tuttu niin kyse on etukortista, jolla saa hyviä etuja shoppaillessaan muodin ja kauneuden parissa, syödessään ravintoloissa liikuntaa unohtamatta. Etuja on pitkin valtakuntaa, joten ei ole täysin keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Lisäksi edut ovat osittain kertaluonteisia, mutta paljon on myös jatkuvia, jotka ovat käytettävissä vaikka joka päivä. Etukortti maksaa 29e toimituskuluineen ja mobiilimalli 24e ja on voimassa koko vuoden (eli jos nyt päätät hankkia Cityshopparikortin se on voimassa etujensa osalta vuoden 2015 loppuun).


Itse koen, että mobiilikortti on se oma juttuni. Puhelin on liki aina matkassa ja edut käsillä. Ne seuraavat sinua näppärästi tarjoten aina sijaintiisi nähden lähellä olevaa tarjontaa. Oma asiansa on se, että muistat puhelimesta niitä vilkaista, mutta toistaiseksi on sujunut yllättävän hyvin. Mobiilisovellusta varten tarvitsee puhelimeen ladata ilmainen Cardu -sovellus ja puhelimen tulee olla älypuhelin (iPhone iOS7 tai uudempi, Android 2.3 tai uudempi, Windows phone; Lumia, HTC, Nokia Symbian Belle tai uudempi).

Cityshopparin mobiilietukortti 2015


Toistaiseksi en ole ennättänyt mobiilikorttia ja etuja käyttää kuin käydessäni Tampereella, jossa vierailin syömässä ravintolassa nimeltään Katmandu. Etu, jonka käytin, on jatkuva (-15% á la carten annoksista maksimissaan kahdelle henkilölle). Sen lisäksi, että ruoka oli erinomaista niin homma toimi. Tilatessani kerroin, että minulla on Cityshopparikortti näyttäen sen puhelimestani ja laskulla oli kyseinen etu hyvitetty. Näin sen tulisi toimia. Paikkojen, joissa Cityshopparietuja myönnetään, tulisi tunnistaa kortti ja tietää myönnettävät edut omalta kohdaltaan. Asiakkaan ei tarvitse murehtia muuta kuin, että näyttää kortin ja kertoo tarvittaessa minkä edun aikoo käyttää, jos etuja on useampia samassa paikassa tarjolla. Tätäkään ravintolaa en olisi tiennyt ellen olisi katsonut mobiilikortin tarjontaa, joka siis tarjoaa sijaintisi perusteella lähellä olevia paikkoja, joissa etuja on tarjolla. Hirmuisen näppärää, kun ei sitten tarvitse osoitettakaan etsiä; se löytyy edun kylkiäisenä.

Onneksi on vuosi vasta aluillaan ja näin ollen vielä aikaa reilusti, sillä etuja on niin runsaasti, että kuukausi tai pari ei riitä kaikkia hyödyntämään. Ja tottakai etuja haluaa mahdollisimman paljon hyödyntää, jotta kortti maksaa itsensä takaisin. Hinta ei kyllä päätä huimaa! 
Itse tulen käyttämään varmastikin vaateliikkeiden, ravintoloiden ja kahviloiden etuja, mutta myös matkailun ja kulttuurin osalta tulen hyödyntämään tarjontaa. Siis näin äkkiseltään ajateltuna, kun etuja on kuitenkin reilusti (noin 1000) ympäri Suomen. Lisää tulee, kun KesäExtra ilmestyy toukokuussa ja siinä kohdin tulee käyttöösi 200 uutta etua. Mobiilikorttilaisille ne sujahtavat suoraan kortille, joten mitään erillistä kirjasta ei matkassaan tarvitse silloinkaan kanniskella. Ihana edistysaskel tässä kohdin ja lisää ainakin omaa hyvinvointiani helppoudellaan (nauraa)!Lisää Cityshopparikortista ja sen eduista voit lukea alla olevan linkin takaa:
Cityshoppari2015
Ja mobiikortista tarkemmin (voit myös tilata itsellesi) alla olevan linkin takaa:
Cityshopparimobiilikortti2015

Ja hei, tämä ei ole yksistään naisten juttu vaan miehillekin niitä etuja löytyy! Tutustukaa ihmeessä tarjontaan.

                                              Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti