14 tammikuuta 2015

Hyvinvointia verkkovalmennuksessa

Saan tilaisuuden osallistua piakkoin alkavaan verkkovalmennukseen, joka antaa eväitä saada nostetta ja jatkuvuutta omaan hyvinvointiin. Aihe on sydäntäni lähellä, koska olenhan tovin ollut kiinnostunut omasta hyvinvoinnistani ja tehnyt sen eteen muutoksia (ja töitäkin). Mielelläni katsastan kaiken mikä auttaisi minua ymmärtämään paremmin, syventämään tietouttani ja ylläpitämään saavutettua.

Verkkovalmennus, johon osallistun, on nimeltään Energiat kattoon, kroppa kuntoon! ja sen järjestäjänä on Lifted. Tuleva valmennus lupaa antaa eväitä minulle siihen, miten ylläpidän terveellistä ja nautinnollista ruokavaliota helposti itse ja miten terveellinen ruoka ja liikunta istuvat päivittäiseen elämääni, miten saavutan konkreettisia tuloksia treeneilläni, miten selviän stressitasojeni kanssa ja kuinka saan työ- ja vapaa-aikani tasapainoon ja lisäksi siihen, että miten hyvinvointi käännetään vahvuudeksi. Kaikkia yllämainittuja asioita kuvittelen osaavani jo jonkin asteisesti itsekin, mutta vahvistuksia ja uusia näkökulmia kaipaan.

Liftedin lennokkaat valmentajat

Tämä verkkovalmennus kestää 5 viikkoa ja tänä aikana minä toivon, että mieleni on avoinna omaksumaan kaikki opit mitä annetaan. Eikä muuten tarvitse lähteä kovin kauaksi kotoaan, koska opiskelu tapahtuu verkossa. Helppoa ja nykyaikaista. Ja trendikästäkin, sillä nyt ei tarvitse päästä paikkaan, jossa valmennus järjestetään vaan se tuodaan sinulle suoraan omaan kotiisi.


Mielen ja kehon hallintaa...
Yritys, joka tämänkin verkkovalmennuksen järjestää, on nimeltään Lifted. Kyse on kolmen miehen yrityksestä ja kolmen miehen uskosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. He elävät kuten opettavat ja haluavat auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Positiivisin ja onnellisin mielin, hymyssä suin. Pistävät itsensä likoon hyvien asioiden puolesta ja näyttävät myös esimerkkiä.

Lisää yrityksestä nimeltä Lifted voit lukea heidän hyväntuulisilta nettisivuiltaan:
LiftedJa matkassa on myös erinomainen tilaisuus kaikille blogin lukijoille osallistua 26.1.2015 alkavaan verkkovalmennukseen. 
Koodilla "kahvakuulakainalossa" saat -15% alennuksen kurssin normaalihinnasta

Käyttäkää ihmeessä hyväksenne!

Tilaa oma valmennuksesi linkin takaa: Energia kattoon, kroppa kuntoon!

Minun tuntemuksistani ja kokemuksistani valmennuksen edetessä pääsette lukemaan blogistani, kunhan valmennus pyörähtää käyntiin.                                             Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti