14 helmikuuta 2015

Motivus - kuntokeskusten liikuntapalvelut

Olen mukana Hopottajat -kampanjassa Motivus -kuntokeskusten liikuntapalveluita arvioimassa. Pääsen siis testaamaan Helsingin alueen Motivus-kuntokeskusten tarjontaa. Kampanja alkoi helmikuun alussa ja jatkuu alustavasti tämän kuun loppuun asti. 


Kävin hakemassa oman superkorttini Kampin Motivus Centeristä, jossa olen aiemmin vieraillut kuntosalilla muutamaan otteeseen kertamaksun turvin (muita Motivus-kuntokeskuksia en tässä kohdin muistanut olevan olemassakaan, mutta onhan niitä Helsingin seudulla muitakin kuten Ruoholahdessa, Stockmannilla ja Adlon Töölössä). 
Palvelutiskillä oli hirmuisen mukava nuorimies, joka laittoi korttini käyttökuntoon ja kertoi samalla mitä mistäkin löydän ja miten sujuvasti muun muassa voin varata itselleni sopivat tunnit netissä. Yksinkertainen, mutta riittävä aloittajan tietopaketti tuli siinä.
Täytyy kyllä sanoa, että kaikki tähän asti palvelutiskillä olleet työntekijät ovat olleet erittäin ystävällisiä ja palvelualttiita. Helppo mennä paikalle, ja tuntee heti olevansa tervetullut. Tällaisella on itselleni merkitystä.

Motivuksissa ei ole pakkositoutumista ja voit osallistua kertamaksulla tai ostaa kortin ohjattuihin jumppiin tai vain kuntosalille (hinnaston löydät tästä). Nyt ystävänpäivän ollessa käsillä Motivus tarjoaa muun muassa treeniä loppuvuodeksi 6 kuukauden hinnalla. Lisäksi Motivuksen kortin ostanut saa erilaisia etuja, joista tarkemmin tietoa nettisivuilla.


Ystävänpäivän tarjouksia
Kampin Motivus Centerin kuntosali on iso ja siellä on suuri määrä erilaisia ja monipuolisia, uudehkoja laitteita. Vapaita painojakin löytyy jonkin verran ja lämmittelyyn löytyy useampi juoksumatto, kuntopyörä ja crosstrainer -laite. Tilaa löytyy myös venyttelyyn tai vaikkapa pallon kanssa jumppaamiselle erikseen eikä siis tarvitse siinä kuntosalin puolella kulkuväylällä jumppailla. 

Motivus tarjoaa myös suuren määrän erilaisia jumppia, joista varmasti jokaiselle löytyy se oma juttunsa. On muun muassa body pumppia, Motivus HIITtiä, kahvakuulaa, kiinteytystä, perusjumppaa, venyttelyä, steppiä, tanssia ja kehonhuoltoa muutamia mainitakseni. Miehille ja senioreillekin omansa.

Itse olen nyt käynyt pariin otteeseen kuntosalin puolella ja kehonhuoltotunneilla. Kehonhuolto on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti, jossa on vaikutteita erilaisista kehonhuoltomenetelmistä ja apuna käytetään rullaa sekä omaa kehoa. Tunti sopii kaikille ja ovat tuntuneet kyllä tehokkailta. Tunneilla, joissa olen ollut, on opettaja ollut kummallakin tunnilla eri henkilö ja tuntien sisällöt mukavasti erilaisia. Kipu on kyllä ollut kummallakin tunnilla lihaksia rullaillessa yhtä kova, mutta se ei ole opettajien vika (nauraa). Ja sali on ollut liki täysi, joten tunnit ovat suhteellisen suosittuja ajankohdasta riippumatta.

Jatkan testailua ja pyrin kokeilemaan itseäni kiinnostavia erilaisia jumppia ja muita Helsingin seudun Motivus -kuntokeskuksia. Ilolla ja avoimin mielin, vaikka ryhmäjumppaukset eivät ole olleet tähän asti se 'mun juttuni' (tiedä sitten vaikka mieli tässä muuttuisi...). Netistä pääsen hyvin katsastamaan kunkin päivän tarjontaa ja varaamaan itselleni sopivia tunteja. Kerron kokemuksistani täällä myöhemmin. 
Tuttujakin olisi kiva tavata, mutta toistaiseksi ei ole yhtään tuttua kasvoa tullut vastaan...

                                                Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti