18 syyskuuta 2013

Selätin

Viime vuonna ostin messuilta Selättimen. Kun näin tämän tuotteen, niin musta tuntui heti siltä, että se on mulle. Itselläni on ollut selkäongelmaa jo puolitoista vuotta ja ajattelin, että tällä voisin vahvistaa selän lihaksia. Ajattelin myös, että tämä kierto tekee hyvää myös vyötärölle. Selätin -sivustolta löytyy treeniohjeita selätintreeneihin.

Tällä voi tehdä liikkeitä TV:tä katsellessa ja samalla saa harrastettua liikuntaa, mikäs sen parempaa, tehdä siis kahta asiaa yhtä aikaa.Sitten ei muuta kuin ruoto pyörimään.

Maiju

9 kommenttia:

 1. Onko tämä tosiaan tehokas? Kysyy toinen selkävaivoista kärsivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tästä tykännyt. Katsopa Selättimen nettisivuilta demoja yms. http://selatin.fi/

   Poista
  2. No nyt on selätin tilattu tähänkin osoitteeseen :)

   Poista
  3. Upeaa Apris... Oletko sä mainoksen uhri ;) Mutta oikeasti mä tykkään tästä selättimestä ;)

   Poista
 2. Mulla on kans tämä ja auttaa kyllä tietokoneen äärellä kipeytyneeseen selkään... ihan pienikin hetki telkkarin ääressä löystyttää kireyttä ja säännöllisellä käytöllä on nyt vähentyneet selkäkivut tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saatan joskus istua myös penkin päällä ja kiertää myös siinä ruotoa

   Poista
 3. Nyt Selätin® sivuilla uudet treeniohjeet!

  VastaaPoista
 4. Hei! Työni on toimistotyötä ja olen huomannut että selkää aristaa aika-ajoin, auttaako Selätin tehokkaasti (vielä lieviin) selkäkipuihin ja voiko sitä parikymppinenkin mies käyttää?
  T. toimistotyössä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ottamaan syviä vatsa ja selkälihaksia treeniin mukaan. Kannattaa varmaan pyytää apua esimerkiksi työfysioterapeutilta. Itse olen parhaan avun saanut selkäongelmiini salitreenistä, jossa otan oman selkäongelmani huomioon. Oma selätin on jäänyt vähälle käytölle.

   Poista