30 maaliskuuta 2015

Joskus näinkin, että sattuu eikä vain tapahdu

Joskus voi käydä niin, että sattuu eikä vain tapahdu. Itselleni kävi nyt ensimmäistä kertaa niin, että kuntosalilla putosi paino varpaille. Se vain lipesi käsistä ja ihan omaa huolimattomuuttani. 

Olin siis ottamassa lisäpainoja telineestä, nostin kaksi kiekkoa kerrallaan ja höpöttelin toisaalle. Toinen kiekoista oli kymmenen kiloinen ja toinen viisi ja hups, se viiden kilon kiekko pääsikin putoamaan. Oikein pomppasi vasemman jalan varpailta pois, kun sen verran korkealta ja kovaa putosi!

Jatkoin puuhiani kuin ei mitään olisi tapahtunut. En edes kiljaissut, kun ei sillä kohdin tuntunut kuin lievä kopsahdus ja kanssani treenannut ei edes huomannut tapahtunutta. Treenien jälkeen tulin kotiin, kävin suihkussa ja suuntasin sovitun menon pariin. Neljän tunnin päästä alkoi tuntua siltä, että omistan ainakin kolme hyvin tuntuvaa varvasta, jotka eivät meinaa mahtua tossuunsa.

Itselleni täydelliset Superstarit meinasivat käydä ahtaaksi kolhuja saaneiden varpaiden osalta :)
Mutta ei siinä mitään. Kotiin päästyäni tarkastin vahingot. Totesin, että oho, kylläpäs turvottaa, kuumottaa eikä voi taivutella, mutta mukana roikkuvat. Yöllä heräsin pariin otteeseen, kun varpaiden kipristely sattui. Ja kumman paljon sitä muistaa varpaidensa olemassa olon silloin, kun niistä yksikin on kipeä (nauraa)! 

Varpaani tapahtuma päivän iltana
Lauantaina olin taas salilla, koska pääsin vain hieman ontuen kävelemään ja olkapäitä tehdessä ei niin paljon varpaita tarvitse. Treeni sujui suhteellisen hyvin, vaikka tasapaino hieman kärsikin, kun painoa ei kunnolla vasemmalle jalalle uskaltanut laskea. Tai jos sen teki, niin kyllä varpaat ilmoittivat olemassa olostaan.

Ei varpaani ole kuitenkaan poikki. Se on tässä se hyvä puoli. Väritys on aika muikea, mutta muuten ei ole hätää. Yritän olla potkimatta varpaitani kynnyksiin ja intervallitreenit ovat nyt tauolla, koska varpaiden normaali taivutus on hieman kivuliasta. 
Tein lauantai-iltana raakakakun ja sunnuntaina totesin, että varpaani ovat väritykseltään liki samaa sarjaa. Hienot on värit! 

Raakakakku, jossa mustikkaa ja mustaherukkaa antamassa väriä 
Varpaani sunnuntaina edestä ja takaa; värit kohdillaan

En suosittele pudottelemaan varpailleen painoja enkä mitään muutakaan. Tässä onnettomuudessa onnekseni pudonnut kiekko painoi vain viisi kiloa. Litteämmiksi olisivat muuttuneet, jos painoa olisi ollut enemmän (nauraa). Mutta kyllä, sattuu se kevyempikin paino enkä suosittele kokeilemaan. Kannattaa keskittyä siihen mitä on tekemässä eikä ainakaan heittele tai pudottele salilla painoja miten sattuu.

                                            Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti