04 kesäkuuta 2015

Neljä tuotetta, jotka helpottavat elämää

Esittelen tässä itselleni arvokkaita päivieni pelastaja -tuotteita, joihin tutustuin myös Indiedaysin järjestämässä Inspiration Day -tapahtumassa Vermanin esittelypisteessä, ja sen kautta sain mahdollisuuden lähteä Vermanin yhteistyökampanjaan mukaan. Sain pisteeltä mukaani esittelypaketin, joka sisälsi kattavasti tuotteet, joilla voi auttaa pelastamaan tilansa ennen juhlia tai niiden jälkeen.

Vermanin esittelypiste Indiedaysin Inspiration day -tilaisuudessa
Indiedaysin Inspiration day ja matkassa Maijun kanssa
Matkaani lähti esittelypaketti, joka sisälsi Nogasin-, Lactrase-, Melarest- ja Wonderm -tuotepakkaukset, joista kolme ensimmäistä ovat itselleni tuttuja vähintään nimeltään ja viimeisin täysin uusi tuttavuus. Kattava tuotepaketti helpottamaan olotilaa ennen juhlia ja niiden jälkeen. Ja ihan arkenakin.


Matkaan lähtenyt tuotekassi
Lactrase on tuote, jonka itse tiedän entuudestaan ja jota myös käytän säännöllisesti. Koska olen laktoosi-intolerantikko Suomessa tällainen laktaasientsyymi kuin Lactrase, on monessa kohdin pelastanut päiväni ja antanut mahdollisuuden nauttia maitotuotteista ilman ikäviä sivuoireita. Kätevä pakkaus kulkee mukana ja on hädän hetkellä käsillä. Toki pyrin ottamaan tabletin ennalta, mutta välillä tulee yllättäviä tilanteita. Sinänsä ei ongelmaa, sillä vaikuttaa myös jälkikäteen otettuna, mutta hitaammin. Pureskeltava tabletti ei vaadi kyytipojakseen nestettä; on siltäkin osin helppo ja näppärä.

Nogasin on vähän samankaltainen helpottava tuote, mutta tarkoitettu ruuansulatusvaivoihin. Kehotetaan ottamaan ennen aterian nauttimista ja on näin ollen ennaltaehkäisevä tuote. Koska sopii ihan päivittäiseen ja pitkäaikaiseenkin käyttöön niin voi kätevän pakkauskokonsa ansiosta olla aina matkassa mukana. Liiallinen käyttö muuten aiheuttaa laksatiivisia oireita, että kannattaa noudattaa niitä käyttöohjeita.

Melarest on tuote, joka auttaa nukahtamisvaikeuksissa. Sopii vaikka matkalle mukaan sekin ja on purutablettina helppo ja hyvänmakuinen käyttää. Itse en juurikaan kärsi nukahtamisvaikeuksista, mutta huomasin kokeillessani, että uni tuli nopeammin. Ja kuten tuotteen ohjeissa sanotaankin niin lyhentää nukahtamisaikaa. Auttanee myös lievittämään aikaeron vaikutuksia. Itse testaan kyllä jollakin pidemmälle suuntaavalla matkalla tätä tuotetta.

Wonderm on suojaava rakkolaastari. Aivan ihana käyttää! Toimii suojana ja kiinnittyy uudelleenkin, mikäli irtoaa. Pehmeä, joustava, ihonvärinen ja erinomaisesti hengittävä laastari!
Itselleni pukkaa joka kerta uusia kenkiä sisään ajaessa rakkoa ainakin toiseen kantapäähän ellei molempiin ja Wonderm on nyt pariin otteeseen jo pelastanut jalkani isolta vesikellomaisen rakon syntymiseltä. Kantapäihini tulee helposti rakot, jotka sitten pahimmillaan hiertyvät vereslihalle rakon puhjetessa.

Kaikki neljä tuotetta ovat saatavilla apteekeista kautta valtakunnan ja ne on tehty helpottamaan elämää. Selkeästi. Itselläni eniten käyttöä on Lactrase- ja Wonderm -tuotteilla jatkossakin, joten taloudestani ja käsilaukustani tulee löytymään ihan jatkumona. Nogasin ja Melarest -tuotteita tuskin tulen käyttämään muutoin kuin pidemmillä matkoillani. Kulkevat mukana kuitenkin varalta. Esittelystä matkaani lähteneen tuotekassin sisältö oli matkassani mukana, kun risteilin Tukholmaan ja takaisin.

Hytin ikkunalaudalla nätisti esillä
Maittavaa ruokaa tuli nautiskeltua risteilyllä ja
ennakoiden nappasin Nogasin -tabletin ja
jälkikäteen Lactrasen. Auttoivat kyllä.


Ei vaivannut risteilyllä laktoosi-intoleranssi,
ei ruuansulatusvaivat, ei univaikeudet eikä rakot!
Helppo hymyillä siis :-D

Hep kaikille! Nyt on mahdollisuus osallistua kampanjan kilpailuun brändisivulla:
Kilpailu brändisivulla
Osallistuminen tapahtuu kertomalla oma suosikki juhlienpelastajansa ja samalla voi osallistua arvontaan, jonka palkintona on juhlienpelastaja -tuotteita ja pääpalkintona Michael Kors Brooke MT Tote -laukku!

Kampanjasivun linkki; Verman juhlien pelastajat
Nogasin: http://goo.gl/ndMEyA
Lactrase: http://goo.gl/4nfR7Hhttp://goo.gl/4nfR7H
Melarest: http://goo.gl/yRuLlj
Wonderm: http://goo.gl/B9y271


                                                       Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti