24 kesäkuuta 2015

TEHO Sport -tuoteperheen uusin tulokas - suklainen palautusjuoma kreatiinilla

Oveni taakse oli taannoin ilmestynyt palautusjuomalähetys ja matkassa oli Olvin uusi palautusjuoma testattavaksi. TEHO Sport palautusjuomaperhe on saanut täydennystä TEHO Sport suklaa + kreatiini palautusjuomasta. Normaali maitopohjainen palautusjuoma, jota on rikastettu kreatiinilla. Ensimmäinen laatuaan Suomen markkinoilla.

TEHO Sport suklaa+kreatiini palautusjuoma
Pakkaus on muiden perheenjäsenten kaltainen tetra ja ulkoasun väritys musta, joka erottaa sen muista perheenjäsenistä helposti. Olville tätä tuotetta valmistaa Osuuskunta Maitomaa Suonenjoella ja juoma on valmistettu laktoosittomaan, kotimaiseen lähimaitopohjaan. On muuten myös gluteeniton tuote. Yksi annos on 3,3 dl ja sisältää 26 grammaa proteiinia, 29 grammaa hiilihydraatteja, 2,2 grammaa rasvaa ja yhden gramman kreatiinia. Energiaa löytyy 235 kcal (985kJ). 

Kreatiini on tärkeä lihasten energianlähde, joka parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisissa lihasvoimaa vaativissa harjoituksissa, nopeuttaa palautumista aerobisista harjoituksista ja lisää räjähtävyyttä nopeissa suorituksissa, joten kreatiinilisän nauttiminen on hyödyllistä monenlaisissa urheilusuorituksissa.

Virallinen tuotekuva TEHO Sport -palautusjuomasta, johon lisätty kreatiinia
TEHO Sport tuoteperhe koostuu kattavasta valikoimasta urheiluravinnetuotteita, joista jokaiselle löytyy sopivat tuotteet. Yhtä ratkaisua, joka sopisi kaikille, ei ole, joten siksi TEHO Sport -valikoimassakin on neljä erilaista tuoteperhettä vastaamassa erilaisiin tarpeisiin.

Mitä tulee makuun niin sehän on vallan hyvä! Maito ei maistunut läpi ja täytyy tietty tykätä suklaan mausta, sillä tämä juoma on kyllä hyvin suklainen (nauraa). Pieni miinus tulee sokerin määrästä (7,8g/100ml); sen kun saisi alemmaksi niin olisi täydellinen tuote. Itse en tule käyttämään jatkuvasti palautusjuomana, mutta vaihteluna ja ihan herkutellakseni kyllä. 

Mielestäni onnistunut tuote Olvilta, kuten koko TEHO Sport -tuoteperhekin. Tätä TEHO Sport -tuoteperheen uusinta tulokasta on saatavilla valtakunnallisesti pienistä ja suurista kaupoista.

                                              Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti