17 kesäkuuta 2015

Sydän mukana

Sain olla taannoin mukana Sydänliiton kesäjuhlassa, jossa oli tarjolla kesäisen keveätä ja sydänystävällistä purtavaa leppoisassa seurassa teemalla sydän mielessä grillatessa. Ruuat oli valmistanut Teresa Välimäki Sydänliiton kilpailuun osallistuneiden ja kisassa sijoittuneiden ruuanlaitosta pitävien bloggareiden reseptien pohjalta. Samassa tilaisuudessa Helsinki Food Companyn tiloissa myös palkittiin kilpailun voittajat Teresan valintojen pohjalta.

Kukkaa ja kuvaa kauniisti esillä

Kun on ajoissa paikalla niin saa koskemattomat tarjoilut vielä hyvin kuvattua. Ja kuten kuvasta näkyy muutkin sitä tekevät (nauraa). 

                                   
Sisään mentiin suoraan keittiön kautta ja siinä samalla pääsi näkemään kokkia työssään. Ja sehän tietenkin keskeytettiin, jotta kuvaa saatiin.         
Teresa Välimäki ja Pinki korkokengät -blogin Maiju
 Ensin alkuun tuli syötyä silmillä. Herkulliset tarjottavat houkuttivat pariinsa. 
Lisäkkeet ja perunat

Liha oli mureata

Leipäpalasia

Maltillisesti maistellen

Jälkiruoka oli herkullista, mutta ei liian makeaa 
Sydänliitto on lanseerannut aikoinaan Sydänmerkin, jolla varustetut tuotteet ovat ravitsemuksellisesti parempia vaihtoehtoja omassa tuoteryhmässään. Tämä kannattaa muistaa, kun kokkailee ruokia tai leipoo.
Ruokaa sydämellä -kirja sisältää useita hyviä ohjeita ruuanlaittoon ja leivontaan ja raaka-aineet koostuvat pitkälti sydänmerkin saaneista tuotteista. Ruokaohjeita lisäksi, joissa on käytetty sydänmerkki -tuotteita, löydät Sydänliiton sivulta.

Sydänruokaa -kirja
Mukava tilaisuus välittömässä seurassa. Sydän mukana.

                                                 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti