30 lokakuuta 2015

Huulivoide - yksi talvikauden perusvaruste

Tänään ajattelin, että kävelen lenkin jossakin muualla kuin lähikulmilla. Koska ohjelmassa oli poikkeaminen Kaisaniemessä päätin, että kävelen sieltä kotia kohden niin pitkälle kuin huvittaa. Ilma oli syksyisen kirpeä, ei satanut, mutta ei aurinkokaan paistanut. Sopiva ilma myös puhdistaa päätään ja miettiä syntyjä syviä, kuten kävelylenkillä yleensäkin tulee tehtyä siinä samassa, kun katselee ympäristöään.

Lenkiltä palatessa nappasin selfien hississä 

Kalasatamasta; ihastelin jätteiden keräyspistettä ja sitä kuinka nätisti se asettuu ympäristöönsä
Ja mitä sitä taskusta löytyikään? 2 Labellon huulirasvaa! Nauroin itsekseni, mutta kyllähän sitä talviaikana löytyy ainakin yksi huulirasva joka takin taskusta. Itse kaipaan ilmojen kylmetessä huulilleni kosteutta pehmentämään. Ilmeisesti nuolen huuliani ulkoillessani tai sitten muuten vain kosteus haihtuu ja huulet rohtuvat. Labelloa löytyy enemmänkin kuin mitä takin taskussa nyt oli (nauraa). 
Syksyn aikana markkinoille on tullut 2 uutta Labello huulivoidetta (Colour & Care Rose ja Red), jotka sävyttävät huulet kevyesti samalla kun hoitavat niitä. Sävyt ovat hennon kevyet, ei ollenkaan huulipunan värityksen luokkaa. Huulivoiteet ovat ainutlaatuisia kaksikerroksisuutensa vuoksi; ydin hoitaa ja ulkokerros sävyttää. Miellyttäviä käytössä ja riittoisiakin. 

Kaksin verroin varauduttu taistelemaan huulten rohtumista vastaan.
Toinen Labello ylähuulelle ja toinen alahuulelle ;-)
Kaisaniemestä Kulosaareen kesti kävellä 1,5 tuntia ja siinä välillä seikkailin Kalasatamaa ristiin rastiin. Uusia taloja on alueelle noussut paljon ja niitähän on minusta aina mukava katsella. Samalla tulee katselmoitua asuinaluetta muutoinkin. Kalasatamasta jatkoin vielä Kulosaareen, josta hyppäsin metroon ja tulin kotiin. Jalat ei oikein toimineet edellisen päivän jalkatreenin jäljiltä, mutta silti kävely teki terää kropalle ja mielelle.
Väriä katukuvassa
Hauskat betoniesteetLisätietoja Labellon Colour & Care -huulivoiteesta löydät nettisivuilta:
Labello Colour & Care Red
Labellon huulivoiteet esillä Akvamariini Porter Novellin bloggaajapäivillä
Mun talviaikaani kuuluu olennaisesti hyvä huulivoide. Tai useampikin, kuten nyt tuli todistettua (nauraa). On siis itselläni yksi talvikauden perusvarusteista.

                                        Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti