22 lokakuuta 2015

I Love Me 2015 -messujen satoa

I Love Me 2015 -messut ovat tältä vuodelta takana. Olen onnellinen siitä, että onnetar oli suosiollinen bloggaripassin kohdalla ja pystyin vierailemaan paikalla kaikkina kolmena messupäivänä. Samalla sain tasattua vierailut niin, että kullekin päivälle jäi sopivasti katselmoitavaa eikä kaikkea tarvinnut ahmia kerralla. Ja silti pää surisee vieläkin kaikesta (nauraa).
Omasta mielestäni messut olivat tänä vuonna näyttävämmät kuin edellisvuonna ja esillepanoihin oli panostettu selkeästi. Osastoille löysi silloinkin, kun hallit oli täynnä väkeä. Itse olin tehnyt etukäteen suunnitelman miten messualueella etenen ja mitä kaikkea käyn katsastamassa, mutta ensimmäisen tunnin kuluessa huomasin sinkoilevani kaikkea muuta kuin suunnitellusti. Innoissani tietenkin. Ja sitten mä täydensin alkuperäistä suunnitelmaani lauantain ja sunnuntain vierailuilla.Messuilla oli esillä paljon meille kaikille tuttuja näytteilleasettajia ja brändejä, mutta myös täysin uusia tuttavuuksia. Aloitin oman messukäyntini osallistumalla tiedotustilaisuuteen, jossa itseäni kiinnostavina aiheina oli muun muassa tunteet, mokailu ja keski-ikä hyväksyttyinä ilmiöinä (trendianalyytikko Susanna Björklund), liikuntatrendit (Liikuntapäällikkö Eija Holmala, Urheiluhallit Oy) ja laihtuminen ei tarkoita luopumista (laillistettu ravitsemusterapeutti Mikko Rinta). 

Tilaisuuden anti oli lyhykäisyydessään antoisa ja mieleen jäi muun muassa se tieto, että keski-ikäiseksi lasketaan nykyisin enemmän 50+ -ikäiset kuin 35+. Ja että vanhuus alkaa noin 74-vuotiaana. Ominaista nykypäivälle on myös tabujen lieventyminen ja tietynlainen avoimuus puhua vaikeistakin asioista. Tilaisuudessa myös pääsin maistamaan raaka- ja luomuruokaa kuten silmusalaattia, siemennäkkäriä ja raakasuklaata ja -smoothieta, jotka tarjosi tilaisuuteen Foodin ja Warrior Coffee. Tarjoilu oli herkullinen ja maittava!

Tiedotustilaisuuden antia
Perjantaina messuilla mahtui melko mukavasti liikkumaan ja samoin sunnuntaina aamupäivästä, mutta lauantaina oli kyllä väkeä melkoisesti. 
Foodinilla oli hyvä messutarjous (osta 3, maksa 2 -tuotetta) ja jono oli melkoinen etenkin lauantaina. Itse tein valtaosan ostoksistani vasta sunnuntaina, jolloin arvatenkin haluamani Foodinin kookosmanna oli päässyt loppumaan (siitäs sain, kun en heti perjantaina ostanut), mutta matkaan lähti amarantti, tahini ja psyllium. Ja kookosmannaa etsin käsiini sitten myöhemmin.

Foodinin tarjous
Davvi
Osasto kiinnitti huomioni ihanan värisen, raikkaan vihreän mainoksensa takia. Täysin tuntematon merkki, mutta ilo oli kuulla, että on suomalainen ja valmistaa luonnonkosmetiikkaa sekä miehille että naisille Lapin luonnon antimista (kuusenkerkkää ja vadelmaa muun muassa). Vihreän väriset tuotteet on suunnattu miehille ja ruskean väriset tuotteet naisille. Davvi on aika uusi yritys, mutta toivotaan potkua tulevaan.

Davvi miehille
Davvi naisille

LuinSpa
Pyyhkeet ovat siirtyneet uudelle aikakaudelle. Itse ilahduin näkemästäni pyyhkeestä, jossa oli henkselit. Sehän on silloin mekko, ja toden totta oikeasti se on nimeltään spamekko. Mutta se on siis erinomainen vaihtoehto tavalliselle kylpytakille ja pysyy kiedottuna ympärillä nepparin ja henkseleiden avulla. Lisäksi löytyi turbaanille tuunattu ja parempi versio eli hiuspyyhe, joka sekin pysyy paremmin päässä kuin iso kylpypyyhe. Ja lapsillekin löytyi omat juttunsa. Luxusta, sanoisin.

LuinSpan edustaja spamekossa ja hiuspyyhe päässään
Kotikonsteja tyvikasvun ja myös harmaiden hiusten peittämiseen löytyi pari. Hieman tyyriimpi hiuspuuteri ja huokeampi sävyttävä tyvispray. Molemmat erinomaisia vaihtoehtoja ja pelastaa jonkun aikaa, jos vaikka kampaamokäynti on päässyt venähtämään. 
ColorWow
Kävin ottamassa nopean näytteen omaan tyvikasvuuni ja totesin, että kyllä on kätevä keksintö. Helpointa on, jos joku toinen on tuputtamassa tätä mineraalipuuteria tyvikasvuusi, mutta onnistuu omin voiminkin peilin kautta. Väri kestää hyvin myös kastumisen ja pois lähtee shampoopesussa. Rasia on yllättävän pieni, mutta väri riittoisaa. Värisävyissä löytyy 7 perussävyä. Myös punatukkaisille. 
Biozell tyvispray
Toimii kuten hiuspuuterikin eli peittää harmaat ja tyvikasvun sävyttämällä. Helppo suihkuttaa, jonka jälkeen annetaan hetken kuivahtaa. Ja tämän jälkeen voi muotoilla hiuksensa. Antaa rakennetta ja raikkautta tyveen. Kestää seuraavaan pesuun.

ColorWow mineraalihiuspuuteri
Color Mask Sävyttävät Tyvisprayt
Biozell sävyttävä tyvispray
                                    

Tässä näin alkuun tunnelmia messuilta ja jatkoahan seuraa, kun ehdin tässä kaiken jäsennellä (nauraa). Messut oli antoisa kokemus tänäkin vuonna. Olin myös tyytyväinen, että olin ymmärtänyt valita sellaiset kengät, joilla huoletta pystyi tassuttelemaan messuhallin käytävillä kilometrejä useita. Ja ihan huomaamatta. 

Ehdittekö vierailla messuilla ja mikä oli mielestänne messujen parasta antia tänä vuonna?

                                    Mari

2 kommenttia:

  1. Itselläni. Nämä oli jotenkin niin erilainen messukokemus, kuin aiemmat. Johtunee siitä, että liikuin koko 3,' päivää Tiian kanssa ja videomme messuilla niin paljon. Suunnitelmat ensi vuodelle lähti rullaamaan jo päässäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni liikuit viime vuonnakin hyvin kokonaisvaltaisesti kyseisillä messuilla, mutta yksin :-D Sinänsä on aina hyvä juttu, jos messukokemus on vuosien jälkeenkin positiivisesti erilainen. Silloin ne ovat toimineet ja antaneet jotakin. Uskon tuon, että suunnitelmia on pää täynnä. Sinut tuntien :-D Tsemppiä tulevaan!

      Poista