08 joulukuuta 2015

Teelusikallinen lisäenergiaa päivääsi

Näinä pimeinä aikoina tarvitsee hieman lisäenergiaa päiviinsä, että pysyy terveenä ja hymyssä suin, vaikka aurinko ei juuri pilkistele (etelässä on sentään päivänvaloa sen noin 6 tunnin ajan, mutta pohjoisessa ei aurinko nouse ennen tammikuuta). Itselleni on tullut syksyn aikana tavaksi ottaa pipetillinen (=teelusikallinen) Taistelijaa kahvin kanssa 3 kertaa viikossa. Paremmin varmaan sopisi teen tai smoothien sekaan, mutta tämä on makuasia (nauraa). Pakurikäävän ohella tämä tuote on löytänyt tiensä käyttööni.


Taistelija ja kahvi sulassa sovussa
Taistelija on Arctic Warriors -yrityksen luontaistuote, joka sisältää ruusujuuri- ja nokkosuutosta. Suunnattu muun muassa paineeseen (stressaajalle), univaikeuksiin ja palautumiseen (treenaajalle). Tuote ei nosta verensokeria, on laktoositon, gluteeniton ja sopii myös vegaanille.
Ruusujuuri on ns. Pohjolan ginseng ja adaptogeeni, joka tasapainottaa kehoa ja auttaa sitä sopeutumaan niin fyysiseen kuin psyykkiseen stressiin. Käyttöhistoriaa ruusujuurella on yli tuhat vuotta ja tutkimustietoa löytyy aina 1960-luvulta asti. 


Taistelijat shotteina
Arctic Warriorsin tuotteita ovat myös geeli- ja hunajashotit, joista yritys ehkä kattavammin tunnetaan (ja joista olen aikaisemmin blogissani maininnut). Samaa Taistelijaa löytyy siis helposti mukana kuljetettavana shottina että ekologisesti lasisessa kestopullossa, jollainen minulla on kaapissani. Taistelijan maku on siedettävä (voi ottaa sellaisenaankin) enkä itse sitä maista kahvini seasta. 
Taistelijan kaveri, Puolustaja, on suunnattu esimerkiksi flunssan selättämiseen, Samalla tavoin saatavana shottina että pullossa.


Taistelija, Puolustaja ja Energia esillä eri pakkauksissaan
Tuotteita on saatavilla kattavasti kautta valtakunnan ja maailmallakin Berrytime.com -verkkokaupan kautta. Kotimaassa ja maailmalla on siis tarjolla suomalaista superfoodia, Lapin yrttejä modernissa ja maistuvassa muodossa.


Pipettipullot (lienee nyt tätä kirjoitettaessa luovuttu pipeteistä yleisön pyynnöstä, harmi mielestäni)


Tarkemmin voit tutustua yritykseen, tuotteisiin ja hauskoihin tarinoihin näiden takana nettisivuilla Arctic Warriors.

Mistä saatte lisäenergiaa päiväänne?

                                          Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti