31 joulukuuta 2015

Uuden vuoden kimppuun, kiitos menneestä vuodesta 2015 (sisältää arvonnan)

Vuoden 2015 viimeinen päivä menossa ja uusi vuosi 2016 on pian käsillä. Äkkiä se aika kuluu ja vuosi on hurahtanut melkoisella vauhdilla! Mennyt vuosi 2015 on ollut itselleni omalla laillaan erilainen, mutta enimmäkseen täynnä upeita tapahtumia, ihmisiä, kohtaamisia ja elämää. Olen pysynyt terveenä ja noudattanut valitsemaani elämäntapaa, liikkunut, treenannut ja syönyt terveellisesti. Ja kirjoitellut blogia, joka on edelleen antoisaa, vaikkakin olen huomannut tietynlaisia notkahduksia sattuneen säännönmukaisuudessa. Kenties se on ollut sitä, että luovuus ei ole kukkinut rytmissä (hymyilee).

Lupaukset kuuluvat perinteisesti uuden vuoden vaihtumiseen. Omakohtaisesti en suosi lupausten tekemistä (lähinnä toivon kovasti), mutta koska tutkailen eloani, ympäristöäni ja vointiani jatkuvasti niin muutoksia tulen tekemään kuluvan vuodenkin aikana. Ne muutokset, joihin itse voin vaikuttaa, tapahtuvat luonnollisesti ja niistä kerron kyllä aikanaan. Jos katson kulunutta vuotta taaksepäin on muutoksia tapahtunut ainakin ruokavaliossa ja siitä on tullut yhä enemmän gluteenittomampi ja maidottomampi sen lisäksi, että on ollut aika sokeriton muutaman vuoden. En varsinaisesti välttele mitään näistä, mutta koska voin paremmin se ohjaa helposti jättämään tietyt ainesosat pois. Liikunnan puolella vauhti on lisääntynyt kävelylenkeillä ja painot kasvaneet punttisalilla, mutta se lienee kunnon kohennuksen myötä luonnollista (nauraa).

Toivon taas kaikkea kauheasti, mutta ainakin, että ensi vuonnakin voidaan hyvin, syödään terveellisesti, kohennetaan kuntoa, liikutaan hyvillä mielin, ollaan sydämellisiä, aitoja, arvostetaan toisiamme ja kiireettömästi, nauretaan paljon, tavataan toisiamme ja myös erilaisia ihmisiä erilaisissa tilanteissa ja pysytään terveinä kaikki.
Haluan tässä kiittää kauniisti teitä kaikkia blogini lukijoita kuluneesta vuodesta 2015 ja toivon, että kuljetaan yhtä matkaa myös tulevana vuonna 2016! 

Vanha vuosi päätetään ja uusi vuosi aloitetaan arvonnan merkeissä. Tammikuussa 22.-24.1.2016 on Matkamessut, joilla Kahvakuula kainalossa -blogi seikkailee seassa myös bloggaripassin ansiosta. Minulla on 2 pääsylippua, jotka arvon blogiani kommentoineiden kesken. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vuoden 2016 Matkamessuille (22.-24.1.2016) yhdelle henkilölle. Arvonta päättyy 12.1.2016, jonka jälkeen otan yhteyttä voittajiin.

Happy New Year, Felice Anno Nuovo, Gott Nytt År, Godt Nytt År, Feliz Anno Novo,
Gelukkig Nieuwjaar, szczęśliwego Nowego Roku, Bonne Année,
Ein gutes neues Jahr, с Но́вым го́дом (s Nóvym gódom), Head uut aastat


Säilyttäköön uusi vuosi sen
mitä rakastat
Tuokoon tullessaan sen
mitä kaipaat
ja vieköön mennessään sen
mitä taakkana kannat.                                                 
                                            Mari

8 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :)
  Saan blogistasi motivaatiota omaan elämäntaparemonttiini, kiitos! <3

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan. Iloa ja energiaa uuteen vuoteesi ��
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 3. mukana arvonnassa. Mukavaa alkavaa vuotta! Kiva blogi.
  ansuliini1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa! :) Ihanaa uutta vuotta!

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. Hyvää alkanutta vuotta :)
  anu.jaakonsaari@gmail,com

  VastaaPoista
 6. Mukaan arvontaan. Hyvää tätä vuotta. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kivaa olisi saada lippu matkamessuille. Mukana ollaan. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. Arvonta on suoritettu ja onni potkaisi nimimerkkiä Piiuli ja nimeä Anu Jaakonsaari. Voittajat ovat saaneet sähköpostia. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille ja kommentoijille!

  VastaaPoista