23 joulukuuta 2015

Suklaa voi viedä sydämesi - hyvää ja rauhallista joulua!

En muista olisinko ikinä joulukuussa taapertanut katuja tennareissa, mutta kerta se on ensimmäinenkin. On aika hassua, outoa ja osaltaan huolestuttavaakin, että on joulukuun 23. päivä, lunta ei ole maassa ja ruoho vihertää. Itse harmittelen pienesti, kun ei näytä tulevan valkeaa joulua etelään.
Mutta ei anneta asian viedä mieltä matalaksi vaan laskeudutaan joulun viettoon ja nautitaan pyhistä. Itse ainakin syön, lepään ja nautin liikkeestä sekä kävelylenkeillä että kuntosalilla. En syö itseäni halki vaan nautiskelen jouluruuista kohtuudella. Aloitin jo suklaalla ja voi taivas, että on hyvää! 


Rakkautta ensi puremalla!
I Love Me -messuilla kohtasin osaston, jossa maistateltiin suklaata. Oli viittä vaille, etten kaahannut osaston ohitse, mutta koska tuoksui hyvältä, pysähdyin ihmettelemään tuoksun aiheuttajaa. Onnekseni. Maistatuksesta nappasin palasen suklaata ja menetin samantien sydämeni. Osasto oli Pana chocolate ja maahantuojayritys merkin takana Organic Healt Oy. Niin, en ollut ikinä kuullutkaan kummastakaan, mutta täytyy sanoa, että oli kyllä loistava ensikohtaaminen! (nauraa).


Pana chocolate maistiaiset
Organic Healt Oy on luomuruokatukku ja -maahantuoja, jonka valikoimista löytyy satoja luomu- ja lähiruokatuotteita. Muun muassa tätä sydämeni vienyttä suklaata (Pana chocolate). Suklaa on australialaista raakasuklaata, käsinvalmistettua, ei sisällä soijaa, ei gluteenia, ei lisäaineita, ei lisättyä sokeria ja on lisäksi myös gluteenitonta. Makuja on 10 erilaista, joista omasta mielestäni parhaimmat ovat raakakaakao ja appelsiini, joskin muutkin maut maistuvat. 


Pienehkö, mutta ravinteikas ja täyttä tavaraaOrganic Healt Oy:n tuotteita ja vaikka olenkin kahvikissa
niin nuo teetkin ovat erittäin maittavia. Yllätyin positiivisesti!

Pana chocolate makuja asiateksteineen
Suklaan viestit

Tätä suklaata kannattaa ehdottomasti maistaa, kun kohdalle osuu. Näitä löytyy hyvinvarustelluista herkkukaupoista tai herkkuja myyvistä liikkeistä luomuruokatukun lisäksi. Jos ei ole valikoimissa niin kauppias kannattaa usuttaa tilaamaan. On ehkä hieman hintava, mutta täysin hintansa (n. 4,90-5,0 euroa/pieni levy) väärti ja makuaisteja hivelevä nautinto! Raakasuklaata parhaimmillaan ja päihittää kyllä monet kilpailijansa.


Pieneltä tuntuva levy on täysin riittävä tyydyttämään makean nälkä. Täyttä tavaraahan nämä ovat. Omnom, että on hyvää, ravinteikasta ja pehmeää! Tehty varmaan rakkaudella tai ainakin hymyssä suin lisäämään hyvinvointiani...

Niin se suklaa voi vaan viedä sydämesi. Ihan noin vain yllättäen, kuten mulle kävi (nauraa). Näissä tunnelmissa on hyvä laskeutua joulun viettoon. 

Toivotan teille kaikille lukijoille hyvää ja rauhallista joulua!
God Jul! Merry Christmas! Feliz Navidad! Buon Natale! Joyeux Noel! Frohe Weihnachten! Häid jõule! Prettig Kerstfeest! с Рождество́м Христо́вым! Meri Kurisumasu (メリークリスマス)! Feliz Natal!

                                              Mari
2 kommenttia:

  1. Multa on näköjään mennyt ohi jotain siellä messuilla. Hyvää joulua Mari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin. Mä luulen, että sulla oli aika niin rajallinen, että et ehtinyt kaikkiin paikkoihin. :-D

      Poista