10 helmikuuta 2016

Friggsin uudet, supersiemeniä sisältävät riisikakut on hyviä sellaisenaankin

Sain mahdollisuuden tutustua Friggsin uusiin riisikakkuihin ja samalla osallistua riisikakkutuunaus -kisaan. Kuulun niihin ihmisiin, jotka syövät ruokansa enemmän sellaisenaan kuin tuunaavat niitä juuri mitenkään, mutta minusta on mukava haastaa itseni tällaisissa jutuissa ja sitä se tämäkin osallistuminen minulle merkitsi. Opin aina jotakin.

Friggs -riisikakkuja, uutuustuotteet, sisältää supersiemeniä
Nyt sain lähetyksen Friggsin uusia, supersiemeniä sisältäviä riisikakkuja, jotka kaikki ovat syötävän hyviä sellaisenaankin. Niin hyviä, että unohdin melkein koko tuunauskisan (nauraa). Popsin ihan ilolla sellaisenaan nauttien mukavista makuvivahteista ja riisikakun ohuudesta. Sain kuitenkin lopulta tuunailtua muutamat osallistuakseni kisaan.
Friggs -riisikakut sopivat monenlaiseen herkutteluun, gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja laihduttajille. Ne valmistetaan täysjyväriisistä tai maissista ja paistetaan rapeiksi. Riisikakkuja löytyy luomuna, minikoossa, maustettuina ja säväytettynä supersiemenillä. Lähetyksessäni oli sellaiset maut kuin chiasiemen-merisuola, hampunsiemen-mustapippuri ja pellavansiemen-rosmariini. Kyse on Friggsin riisikakku uutuuksista, jossa mukana on maku ja supersiemenet. Itse riisikakku on ohut, rapea ja sisältää 19 kaloria (19 kcal). 

Kokeilin aika monen montaa yhdistelmää ja lopulta päädyin näihin neljään, joilla osallistuin myös riisikakkutuunauskisaan. Kuvatuiksi pääsivät pellavansiemen-rosmariini -riisikakku, jonka päällä on maapähkinävoita, banaania ja kiiviä. Chiasiemen-merisuola -riisikakku, jonka päällä on tahinia, raejuustoa, avokadoa ja kiiviä. Hampunsiemen-mustapippuri -riisikakku, joka on päällystetty mozzarella -juustolla, tomaatilla ja tuoreen basilikan lehdillä. Chiasiemen-merisuola -riisikakku, jonka päältä löytyy tulinen salsakastike, mozzarella -juusto ja avokado. Löydät tuunaukset valmistusohjeineen linkin takaa: Friggsin riisikakkuja, juustoja ja hedelmiä

Pellavansiemen-rosmariini -riisikakku, jonka päällä on
maapähkinävoita, banaania ja kiiviä

Chiasiemen-merisuola -riisikakku, jonka päällä on
tahinia, raejuustoa, avokadoa ja kiiviä

Chiasiemen-merisuola -riisikakku, jonka päältä löytyy tulinen
salsakastike, mozzarella -juusto ja avokado
Hampunsiemen-mustapippuri -riisikakku, joka on päällystetty
mozzarella -juustolla, tomaatilla ja tuoreen basilikan lehdillä
Ja koska kyse on kilpailusta pääset myös äänestämään parasta riisikakkutuunausta. Jos minun tuunaukseni eivät miellytä niin äänestä sellaista mikä miellyttää (nauraa). Äänestäneiden kesken on jaossa palkinto, joka on 100 euron lahjakortti Decanteriin ja vuoden riisikakut. Äänestysaikaa on 2.3.2016 asti ja äänestämään pääset Ruoka.fi -etusivun linkistä: Äänestä herkullisin Friggs -välipalavinkki.


Ei kun äänestämään! Minä jään tässä jännittämään lopputulemaa ja syön muutamat riisikakut sillä välin. Nämä Friggsin riisikakut on niin hyviä ihan sellaisenaan ja sopivat tällaiselle pelkistettyjen makujen ystävälle. Ei tässä joka kerta ehdi päällisiä miettiä (nauraa).

Miten te lukijat syötte riisikakkuja, päällisillä vai ilman?

                                        Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti