28 helmikuuta 2016

VAI-KØ - kiva vaihtoehto

Nyt on hieno päivä ja upea ulkoilukeli! Joten pipo päähän ja ulos vain, jos on mahdollista. Itse olen tässä aamupäivän puuhastellut sisällä pipo päässä, mutta kohta lähden ulos. Joo, en ole seonnut, kun sisällä pipo päässä touhuan vaan kyse on tuotteesta, jota testasin ja johon ihastuin. Päähän pipo jäi, koska en enää muistanut sellaista olevankaan. Ei siis pipo kutita eikä kiristä! (nauraa)

Väriskaalaa esillä
VAI-KØ on tämän pipon takana ja kyse on suomalaisesta holistisesta lifestyle brändistä ja nuoresta yrityksestä. Nimen synty ja tietoa yrityksestä löydät VAI-KØn nettisivulta. Pipojen lisäksi löytyy muitakin tuotteita, kuten T-paitoja, lapasia ja kaulaliinoja. Mottona on, että kuluttaja saa korkealaatuisen tuotteen, joka on oikeudenmukaisesti valmistettu. Yhdessä VAI-KØn kanssa voi myös pienesti parantaa maailmaa ostamalla heidän tuotteitaan.

VAI-KØn logo
Ei huono motto! Koen, että on kiva vaihtoehto kaikille, jotka arvostavat tuotteiden eettisyyttä ja korkeaa laatua. Vaihtoehto on muuten sana, jonka ympärille VAI-KØn koko brändin filosofia rakentuu.

Mitä tulee pipoon päässäni niin se on oikein kiva. Nimensä mukaisesti. 
Mulle oikeasti ei istu mitkään päähineet, etenkään pipot. Pääni on niin kummallisen muotoinen, että pipot joko keikkuvat päälaella, putoavat silmille tai tekevät päästäni muuten vain jännän mallisen. Enimmäkseen näytän pipo tai päähine päässä ihan hölmöltä, mutta tässä en pöllömmältä.
Tämä pipo on valmistettu Suomessa merinovillasta. Tuntuu pehmeältä, mutta päässäsi et tunne sitä laisinkaan. Mukavan lämmin, mutta ei kuuma esimerkiksi sisällä pidettäessä (sopii siis bad-hair-day-pipoksi myös). 
Värit VAI-KØn tuotteissa ovat rauhallisia ja luonnollisia.

Kiva pipo! Ja laputkin oon ottanut pois.. :-D
Aurinkoista päivää teille kaikille!

                                         M
ari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti