21 helmikuuta 2016

Valmiiksi kypsytetty valkuainen - kätevä tuote

Markkinoille on tullut tuote, jolla saa vaihtelua kananmunan käyttöönsä ja etenkin, jos käyttää vain valkuaista. Laitilan kanatarha on kehitellyt tuotteen, joka on pötkön mallinen ja sisältää valmiiksi kypsytettyä valkuaista. 
Tuotetta voi käyttää miten itse keksii. Sopii päivittäiseen käyttöön, arkeen, juhlaan, laihduttajille, dieettaajille tai lihasmassan kasvattajille. 
Tuote sisältää kypsennettyä, 100% kananmunan valkuaista ja proteiinia 18 grammaa per pötkö. Yksi pötkö on painoltaan 180 grammaa ja sisältää 4-5 valkuaista.
Tuote on maidoton, laktoositon, gluteeniton, lisäaineeton, kolesteroliton, heti valmis nautittavaksi ja Suomessa valmistettu. Lisäksi sisältää vain vähän kaloreita ja runsaasti pitkäkestoisia ja hyvin imeytyviä proteiineja. On myös täyttävä, joten saa pidettyä näläntunteen poissa mukavasti.

Laitilan ProEgg valmiiksi kypsytetyt valkuaispötköt

RAVINTOSISÄLTÖ

Ravintosisältö /100g
 
Energia/Energi42 kcal/177kJ
Rasva/Fett0,1 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat0 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater0,4 g
josta sokereita/varav sockerarter0,4 g
Proteiinia/Protein9,8 g
Suolaa/Salt0,8 g
Ainesosat: pastöroitu kananmunan valkuainen, suola (0,5%)

Lisätietoja valmiiksi kypsytetystä valkuaisesta ja Laitilan kanatarhasta lisää löydät alla olevien linkkien takaa, jossa on myös hyviä ruokaohjeita.

Omalla kohdallani tulen käyttämään valkuaista edelleen nestemäisessä muodossa, koska syön paljon smoothieita, joissa on valkuaista (ja paljon). Tämä tuote tulee käyttöön myös. Arvostan vaihtelua ja helppoutta, kun ei tarvitse käyttää aikaa keltuaisten ja valkuaisten erotteluun ja hukata jonnekin valtaosa keltuaisista. Keltuaisia syön kyllä, mutta en siinä määrin kuin valkuaista, joten siksi annan arvoa tuotekehitykselle näissä kohdin. 

Laatikollinen valkuaispötköjä

Kätevä tuote arkea helpottamaan meille kaikille! Makua saa mausteilla ja syödä voi kylmänä tai lämmitettynä oman maun mukaan.

                                       Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti