01 syyskuuta 2021

X-Foliate happokuorinta - kemiallinen kuorinta

*Kaupallinen yhteistyö - Kosmetologi Heini Savolainen* 

Kesän aikana kävin kosmetologillani testaamassa hienon nimen omaavaa happokuorintahoitoa; X-Foliate anti-Couperosa, joka on couperosaihon happokuorinta ja tämä kuorinta sopii herkälle, couperoottiselle ja helposti reagoivalle iholle. Sellainen ihoni nykyään tuppaa olemaan.

Viimeisen hoitokerran startti (kuva: oma)

45% happokuorinta sisältää laktobionihappoa ja glukonodeltalaktonia, jotka ovat iholle hellävaraisia ja hoitavia PHA-happoja. Ne rauhoittavat, kirkastavat ja suojaavat ihoa. Kuorinta sisältää lisäksi ihoa uudistavaa arginiinia ja pehmentävää ureaa (joo, luit aivan oikein!)

Polyhydroksihapot eli PHA-hapot ovat iholle hellävaraisempia kuin AHA-hapot. AHA-happoihin verrattuna merkittävin ero on se, että PHA-happojen molekyylirakenne on suurempi ja siten ne eivät pysty imeytymään yhtä syvälle ihoon ja aiheuttamaan punoitusta. PHA -hapot sopivatkin hyvin iholle, joka on  herkkä ja kuiva tai taipuvainen ekseemaan, couperosaan tai ruusufinniin.

Laktobionihapoilla on suuri molekyylikoko, joten se imeytyy tasaisesti ja hitaasti ihoon. Siten herkkäkään iho ei punoita ja ärsyynny. Suuri molekyylikoko ei kuitenkaan vähennä ainesosan tehokkuutta vaan tällä hapolla saadaan ihoa kirkastettua, rauhoitettua ja sen sävyä parannettua (vähentää ihon voimakasta punoitusta).

Glukonodeltalaktoni sitoo vettä ihoon ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Sillä on myös antioksidanttisia vaikutuksia, mikä suojaa ihoa ulkoisia tekijöitä vastaan.

Hoitokertoja suositellaan otettavan 4-6 ja ne eivät ole vuodenaikaan sidottuja. Itselläni kävi niin, että parin ensimmäisen hoitokerran jälkeen päädyttiin Heinin kanssa lisäämään lopuksi kosteuttava naamio, joka olikin varsin onnistunut lisäys. Viimeisen hoitokerran jälkeen ihoni tuintui sileämmältä ja oli myös kimmoisampi. Kasvojen iho ei imenyt kosteusvoidetta kuin kuiva aavikko, mutta tuntui paljon vastaanottavaisemmalta rasvoille ja seerumeille. Iho ei myöskään kiristänyt ja punoittanut kuten kahden edellisen hoitokerran jäljiltä. Hoidon jälkeinen punoitus on yleistä ja normaalia, että pelästyä ei kannata.

X-Foliate happokuorinta kuulostaa avaruusraketin nimeltä ja hoitona hurjaltakin, mutta ei sitä ole. Kemiallinen ihon kuorinta on täysin kivutonta ja muokataan asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on neljää eri happoa, joita voi käyttää vaikka kaikkia samalla kertaa eri osa-alueille (couperosa, maksaläiskät, anti-age ja kirkastava (epäpuhtauksille). Hyvin miellyttävä tapa helliä ja hoitaa ihoa.

Eri hoidon vaiheita ja lopputulos (kuvat omia)

Hinta tälle X-Foliate happokuorinta hoidolle on 40€/kerta ja joka 4. kerta on puoleen hintaan (-50%). Lisätietoja, ajanvaraus ja yhteystiedot: Kosmetologi Heini Savolainen.


                                                   Mari


1 kommentti:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista