10 maaliskuuta 2015

Katsaus GoExpo 2015 -messujen tarjontaan

Kuva&Kamera -messujen satoa;
hienoja valokuvia näytteillä ja
kuvaajille tarvikkeita ajan väreissä
Viikonloppuna järjestettiin GoExpo2015 messut ja tässä katsaus messujen tarjontaan koosteena. Oli kyllä menoa ja meininkiä GoExpon puolella, hieman rauhallisempaa Kuva&Kamera puolella ja vähäisimmälle tarkistelulle jäi tällä erää Horse Fair, mutta näin kuitenkin yhden hevosen ratsastajineen.

Polkupyöriä ihan jokaiselle


Itselleni uusia lajeja olivat lacrosse ja kin bal. 
Esillä Lacrossen esittelijät välineineen,
Kin-ball peliväline, wattbike, Fitran kirjat
ja Lidlin proteiinipatukat
Lacrosse tunnetaan myös nimellä haavipallo, mutta onhan se jotenkin paremman kuuloinen tuo vieraskielinen nimitys (kirjoittajan itsensä mielestä). Intiaanit pelasivat tätä jo kauan aikaa sitten ja nykyään on Kanadan kansallispeli. Ikähän harrastamiseen ei ole kuin hidaste, mutta hieman epäilen omaa jaksamistani, jos jalkapallokenttä on pelialueena ja sitä edestakaisin pitää juosta (nauraa). Lisää lacrossesta tietoa löydät linkin takaa. 
Kin ball -peli herätti huomiota reilun kokoisen pelivälineensä takia. Pelivälineenä on pallo, jonka halkaisija on reilu metri. Luulisi sitä siihen osuvan huonommankin pallosilmän omaava (hymyilee). Kin-ball tunnetaan myös nimellä Omnikin, mutta minä en kyllä tunnista kummallakaan nimellä. Kyse on kuitenkin joukkuepelistä, jossa on mukana kolme joukkuetta, jotka yrittävät lyödä pallon omalla lyöntivuorollaan kenttään. Toiset joukkueet yrittävät pitää pallon ilmassa ja joka joukkueella on oma värinsä. Yhteishenkeä kasvattava peli, joka Suomessa on vielä aika alkutekijöissään. Tietoa löytyy linkin takaa Kin-ball Suomi ja Kin-ball englanniksi.

GoExpo2015 mahdollisti taas tutustumisen useaan eri lajiin, testailuja ja maistiaisia. Vähän joka lähtöön. Itselleni nousi polkupyörä- ja kamerakuume. Ai jai, kummallekin olisi tarvetta, vaikka vanhatkin ovat ihan toimivia (nauraa). 

Sai kokeilla, testata ja maistella.
Golffareille vaikka mitä,
heppahöperöille katsottavaa,
lihaksille tukea ja lievitystä,
melonnasta kiinnostuneille kanootteja
                        
 
Freddyjä peppuja kohottamaan,
palautusjuomaa, muotoilevaa pohjallista,
vapaaehtoistyötä hyvän asian puolesta,
turvaa päähän ja polkupyörää menopeliksi.
Joskus muuten halusin kovastikin Cannondalen pyörää...
Tarjontaa oli siis valtavasti ja kummasti sitä hankintakuumeita pääsi nousemaan. Ehkä se on vaan kevään merkki, mutta kiva se on aina uutuuksia ihmetellä ja uusiin lajeihin tutustua. Muutamista jutuista kirjoittelen tarkemmin hieman myöhemmin. 
                          

                                               Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti