13 toukokuuta 2015

Fria - gluteenittomasti ja maidottomasti

Viime viikolla osallistuin gluteenittomaan bloggaritilaisuuteen. Mahdollisuus tuli nopealla aikataululla, mutta ei harmittanut yhtään, sillä iltama oli kyllä sen arvoinen. Se oli lämminhenkinen, mukava ja tietouteni gluteenittoman tuotemaailman tarjonnasta lisääntyi.

Fria - gluteenittomasti ja maidottomasti; tietopaketti mukaan otettavaksi
Paikkana oli Kuurna ja järjestäjänä Fria; ruotsalainen gluteenittomien tuotteiden leipomo. Perheomisteinen yritys, jonka tuotteet ovat gluteenittomia ja maidottomia. Löydettävissä pakastealtaista kätevästi. Alansa suurin leipomo Pohjoismaissa ja yrityksen missiona on hyvä gluteeniton elämä. Ei huono motto!

Kuura Events&Kitchen
Tilaisuuden menusta vastasivat Asennemedian bloggarit; Vaimomatskuu -blogin Juulia ja Hyvän olon kokki Santeri. Ja herkullinen menu olikin! Paikalla olleet saivat myös tuunata omat muffinssinsa niin halutessaan. Ja Friasta tarkemmin siinä menun antimien nautiskelun lomassa meille kertoi Frian edustaja Katri Hautanen.

Asennemedian Juulia ja Santeri - bloggarit ja Maiju; Pinkit korkokengät -bloggari :-D
Frian tuotevalikoima on nyt jo melko kattava. Minun silmissäni. On suolaista ja makeaa saatavilla. Makeat sisältävät tosi paljon sokeria, mutta suolaiset vastaavasti mukavasti päinvastoin. Suunta on kuitenkin tulevaisuudessa pudottaa sokerin määrää makeiden tuotteiden kohdalla ja muutenkin tähdätä terveellisempiin vaihtoehtoihin. Tuotekehitystä tehdään koko ajan ja testaukset tehdään tarkasti ja ajan kanssa. 
Lisätietoja Frian tuotteista ja valikoimista löydät nettisivuilta.

Tilaisuuden menu oli maittava eikä gluteenittomuutta erottanut. Tuotteet ovat tällä saralla kyllä kehittyneet makunsa ja koostumuksensa puolesta suurin askelin. Ja itse opin taas jotakin uutta, sillä en ollut aiemmin törmännyt Friaan ja sen tuotteisiin. Nytpä tiedän niistäkin ja voin kyllä suositella. Kurkistelkaa pakastealtaisiin ja -kaappeihin ja maistakaa!

Tilaisuuden tarjottavista kuvaa
Ja muffinssit ilman tuunausta ja tuunattuna.

                                                      Mari

2 kommenttia: