18 toukokuuta 2015

RFSU:n tuotteita testissä

Taannoin Indiedaysin tilaisuudessa sain kutsun osallistua RFSU:n blogikampanjaan. Sain mukaani tuotekassin, joka sisälsi muutamia RFSU:n omia tuotteita testattavaksi. 

Tuotekassin sisältöä sheivausgeeli, after shave -geeli ja Hair Helper -voide
Itse pidän kainalot, bikinirajat ja sääret sileinä ympäri vuoden ja nyt tutustuin tuotekassin sisältöön testaamalla omassa käytössäni RFSU:n tuotteita. Osa niistä on ulkoasultaan tuttuja, mutta ei muuten.
Aloitin testaamalla sheivausgeelin (Easy Shavin'), jonka käyttö oli miellyttävää ja helppoa. Geeli on hoitava, vaahtoamaton ja läpinäkyvä, joten oli helppo nähdä mitä ajelee. Karvanpoisto onnistuu ihan suihkussakin ja jäljelle jää sileä, pehmeä iho. Tuoksu on mieto, joka mielestäni on plussaa. Olen iän karttuessa tullut jotenkin hajuherkäksi.
Lisäksi testasin after shave geelin (Nice n'Cool), joka on tarkoitettu sheivauksen jälkeen käytettäväksi ja ihoa rauhoittamaan. Geelimäinen tuote sisältää yrttejä ja alkoholia ja tämänkin tuoksu oli miellyttävän mieto. Geeli kosteutti ja viilensi mukavasti ajettua ihoa-aluetta, eikä iho punoittanut käsittelyn jälkeen. Ensimmäisellä käyttökerralla geeli viilensi niin, että tuli suorastaan kylmä (nauraa), mutta tunnetta kesti vain hetken. 
Mukana oli myös Hair Helper voide, jonka tarkoituksena on estää ihokarvojen kasvu ihon sisään. Voide sisältää hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa pinnalta ja estävät karvoja kasvamaan ihon sisälle. Voide on miellyttävä käyttää eikä ole voimakkaan tuoksuinen, mutta vielä en ole huomannut isommin sen vaikutuksia.

Tuotekassi sisälsi myös Carmex huulivoiteen, joka ei ole RFSU:n oma tuote, mutta jota RFSU tuo maahan sekä Sense Me Caring Massage Glide -hierontageelin (joka siis on RFSU:n oma tuote). Huulivoidetta en ole vielä testannut, mutta hierontageeli on positiivinen tuttavuus. Se, että geeliä voi käyttää hierontaan niin se soveltuu myös liukuvoiteeksi. Miellyttävä käyttää ja tuoksultaan syötävän hyvä! Suosittelen sekä hierontaan että niihin herkempiin hetkiin. Sense Me Caring Massage Glide -geeli on vesipohjainen, raikkaan tuoksuinen, parabeeniton geeli, joka kosteuttaa tehokkaasti.

Sense Me Caring Massage Glide -geeli
Carmex -huulivoide (ei RFSU:n oma tuote)


RFSU on useimmille tuttu ja osalle varmasti myös sen tarjoamat tuotteet (lisätietoja linkin takaa). RFSU:n tuotteet on selkeästi ajateltu helpottamaan ja hoitamaan ihoa-alueita, jotka joutuvat alttiiksi toistuvalle ärsytykselle karvanpoiston takia. Käyttö on tehty miellyttäväksi eikä aistinautintoja ole unohdettu. Siihen vastaa sitten Sense Me -sarjan tuotteet.

                                                      Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti