31 elokuuta 2013

Ylämäkijuoksua

Itse käyn paljon sisätiloissa harrastamassa liikuntaa. Tänä kesänä olen löytänyt myös nämä "ilmaiset" treenipaikat. Lähdettiin perjantai-iltana fillareilla liikenteeseen ja mulla on ollut tavoitteena käydä testaamassa lähellä oleva ylämäki, että millainen treenipaikka tässä olisi. Näyttää hyvältä ja uskon, että kun tätä mäkeä vetää ylös ja alas, niin tästä saa hyvä treenin. Nyt menin vain ihan kokeilemaan ohimennen, että miltä mäki tuntuisi.

Avatkaa siis silmänne myös ulkoilureiteillä, että voisiko reitillä tehdä muutakin kuin kävellä tai fillaroida. Pienet intervalliharjoitukset tehostavat energiankulutusta pitkäksi aikaa vielä treenin jälkeenkin.  Ylämäessä voi tehdä niin, että juoksee mäkeä ylös ja kävelee alas, juoksee ylös ja kävelee alas. Tästä saa hyvän ilmaisen treenin. Kun tämän tekee ainakin 10 kertaa, niin eiköhän se tunnu jossain.


Ylhäällä on sitten aikaa hiema poseerata.


Sitten suuta alaspäin.Treeniasuna on Adidaksen kesän 2013 malliston juoksutakki ja -housut ja Reebokin lenkkarit.Suosittelen kokeilemaan näitä ulkotreenejä ja avaamaan silmänne kaikille erilaisille mahdollisuuksille.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti